Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan, prima reacție după ce l-a dat în judecată pe Man! Ce a declarat impresarul

Anamaria Prodan, prima reacție după ce l-a dat în judecată pe Man! Ce a declarat impresarul

Anamaria Prodan, prima reacție după ce l-a dat în judecată pe Man! Ce a declarat impresarul

Anamaria Prodan a făcut primele declarații după ce a apărut informatia potrivit căreia aceasta a depus acțiunea în instanță, la finalul lunii martie. 

Anamaria Prodan, prima reacție după ce l-a dat în judecată pe Man

Anamaria Prodan îi cere fotbalistului 350.000 de euro despăgubiri pentru încheierea unilaterala a contractului, urmată de transferul la Parma realizat cu ajutorul lui Giovanni Becali.

”Nu vreau să comentez subiectul. Avocații mei se ocupă de acest caz”, a declarat Prodan, potrivit AS.ro.

Mai mult, conform unor declarații făcute după transferul lui Man la Parma, Anamaria Prodan ar vrea să primească despăgubiri și de la Gigi Becali.

”Să bage mâna în buzunar și să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu și prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu și el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul”, spunea Anamaria Prodan dupa plecarea lui Man de la FCSB.

Impresara a declarat în ianuarie că Becali nu ar fi primit 13 milioane de euro pentru fostul său jucător. Ar fi fost vorba de doar 11 milioane de euro, restul sumei urmând a fi încasată ca bonusuri, doar în anumite condiții.

De asemenea Anamaria Prodan a declarat că este convinsă că Man a fost obligat să semneze un contract cu Giovanni Becali din cauza unei datorii pe care o are la FCSB, de aproximativ 85.000 de euro. Tânărul a primit acești bani de la Gigi Becali pentru a-și cumpăra casă. Chiar și în aceste condiții, impresara s-a ținut de cuvânt și l-a acționat în instanță pe Man.

Înțelegerea secretă dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan

Zile întregi, Gigi Becali și Anamaria Prodan s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele. Brusc cei doi s-au liniștit și sunt voci care susțin că cei doi ar fi făcut o înțelegere. Totul ar fi pornit din momentul în care latifundiarul a anunțat că toți jucătorii de la FCSB care au contract cu impresara vor renunța la serviciile acesteia. După ce au fost făcute toate calculele, Gigi Becali a aflat că pentru a face așa ceva ar fi nevoit să scoată din buzunar o sumă extrem de mare de bani, aproximativ 3 milioane de euro.

Astfel, nu a mai amintit de acest lucru și s-a calmat. Persoane apropiate celor doi spun că Gigi Becali a anunțat-o pe Anamaria Prodan că nu va umbla la contracte dacă ea va înceta cu declarațiile. Și astfel, conflictul care a ținut prima pagină a tabloidelor zile întregi s-a încheiat. Ionuț Panţîru, Iulian Cristea, Lucian Filip, Darius Olaru și Andrei Vlad sunt fotbaliștii de la FCSB care au contracte cu Anamaria Prodan. Soția lui Laurențiu Reghecampf a negat toate zvonurile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: