Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan se scaldă în lux! Ultima aroganță a impresarei, în plin divorț – FOTO

Anamaria Prodan se scaldă în lux! Ultima aroganță a impresarei, în plin divorț – FOTO

GALERIE FOTO (2) anamaria prodan

Anamaria Prodan are o mare slăbiciune pentru produsele de lux și face mereu paradă cu hainele, accesoriile și mașinile scumpe pe care le deține! Beneficiară a unei averi uriaşe moştenite de la mama ei, regretata Ionela Prodan, impresara se află printre cele mai bogate femei din România.

Anamaria Prodan adoră accesoriile scumpe

Vedeta este cunoscută pentru stilul de viață opulent pe care îl duce. Nu se uită la bani când vine vorba să-și satisfacă orice capriciu. Genți, bijuterii sau haine scumpe, pe toate și le permite. „Eu sunt luxul! Trăiesc în lux și nu mă mai impresionează nimic”, declara în urmă cu ceva timp sexy impresara.

Prodanca are gusturi rafinate atât la genți, cât și la mașini, notează wowbiz.ro. Chiar și atunci când merge să ia masa în oraș, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf scoate arsenalul din casă.

Și cum obrazul fin cu cheltuială mare se ține, aceasta nu se poate deplasa decât cu o mașină pe măsură. Recent, Anamaria Prodan a fost surprinsă la volanul celebrului său Ferrari 488 GTB, al cărui preț depășește 400.000 de euro.

foto: wowbiz.ro

Impresara a ridicat valoarea apariției sale la aproape un milion și jumătate de euro, deoarece vedeta a etalat brățări de aproape un milion de euro. De pe brațul ei, nu a putut lipsi evident o poșetă Hermes, brand de lux pe care îl adoră. Prețurile pentru un astfel de accesoriu pornesc de la 8.500 de dolari și pot ajunge până la 300.000 de dolari.

foto: wowbiz.ro

Din ce face bani Anamaria Prodan

„Am afaceri în mai multe domenii: în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în criptomonede”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro. Ea a mărturisit că nu din fotbal face cei mai mulți bani, ci din imobiliare. „Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea”, a mai spus impresara.

La capitolul investiții și profit, Anamaria a mai declarat pentru sursa citată: „Cam 30% din avere este investită și provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20% din domenii precum televiziune, dar și din criptomonede”. De ceva vreme, aceasta a intrat și în afacerile în domeniul modei, de care se ocupă fiica sa, Rebecca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: