Redactia.ro
Home » Monden » Anca Pandrea, la un pas de tragedie la mormântul lui Iurie Darie: ”Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el”

Anca Pandrea, la un pas de tragedie la mormântul lui Iurie Darie: ”Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el”

Actrița Anca Pandrea a fost, zilele acestea, la mormântul soțului ei, Iurie Darie, după doi ani în care nu l-a mai putut vizita. La un moment dat, Anca Pandrea a avut parte de un mic accident, pe care-l consideră un semn de la Iurie Darie.

Anca Pandrea, la un pas de tragedie la mormântul lui Iurie Darie: ”Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el”

Starea ei de sănătate nu prea bună, dar și pandemia, au împiedicat-o să mai vină la locul de veci al lui Iurie Darie, în ultimii doi ani pe Anca Pandrea. Actrița a revenit, zilele acestea, la cimitir, iar la un moment dat a căzut cu capul de mormântul regretatului actor. Anca Pandrea este de părere că a avut un semn de la Iurie Darie, din lumea de dincolo.

Mormantul lui Iurie Darie plin de oua vopsite si iepurasi de Paste! - WOWBiz

Foto: mormântul lui Iurie Darie

”Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el: Eu nu puteam merge cu metroul, am și insuficiență cardiacă și respiratorie, eu nu am mașină. Nu am mai fost de doi ani la cimitir. Abia acum m-a dus o prietenă de-a mea, Dana Ionescu”, a spus actrița într-o emisiune TV.

Ce a făcut Anca Pandrea cu trupul lui Iurie Darie în noaptea morții

Anca Pandrea a dormit cu trupul în brațe al regretatului actor, în noaptea când acesta s-a stins din viață. Actrița a fost copleșită de pierderea unuia dintre cel mai drag om din viața ei.

„Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, a spus Anca Pandrea cu ochii în lacrimi, pentru playtech.ro

Iurie Darie a murit în anul 2012. Actorul a acumulat lichid în creier în urma unor probleme de respirație și s-a stins din viață.

Anca Pandrea, omagiu pentru Iurie Darie! A organizat o expoziție în memoria actorului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: