Redactia.ro
Home » Monden » Andi Moisescu pleacă de la PRO TV? Ce spune prezentatorul

Andi Moisescu pleacă de la PRO TV? Ce spune prezentatorul

Andi Moisescu este de trei decenii la PROTV.  În tot acest timp, l-am văzut în calitate de prezentator și jurat al emisiunii Românii au talent. El a dezvăluit, de curând, dacă a primit o ofertă de la alte posturi și dacă are de gând să părăsească PROTV.

Andi Moisescu pleacă de la PRO TV? Ce spune prezentatorul

Andi Moisescu spune că nu are de gând să părăsească vreodată PROTV, având în vedere că se află de 30 de ani celebrul trust. Deși a primit oferte, el consideră că trebuie lăsat loc noii generații.

„Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni… Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat pînă acum cine mă mai ia la vârstă asta (râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină eram pensionar de 5 ani. Şi aveam şi bani ca lumea că au fost nişte pensii foarte mari la ei. Dar nu mă plâng aici la PRO TV”, a explicat Andi Moisescu pentru Click!

Ce spune Andi Moisescu despre salariul de la Protv

Andi Moisescu a mai precizat că nu s-a plâns niciodată de salariul primit de la Protv. Chiar dacă au fost momente când nu l-a primit la timp, el a căutat soluții să câștige și din altă parte.

”Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că în toţi ani ăştia nu m-am plâns niciodată de salariu.Când l-am primit, am zis «sărut mâna» şi când nu l-am primit, am căutat eu să-mi câştig banii din altă parte. Nu cred că aş «zbura» din Pro dacă m-aş plânge. Am primit şi eu oferte întotdeauna, dar trebuie să-ți spun sincer că eu calculez, pun o ofertă în cumpănă, cu ce am, nu pun banii de aici versus oferta primită. Pun banii de aici, plus anii de aici, toţi anii acumulaţi de aici, versus banii de dincolo”, a mai declarat Andi Moisescu pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: