Redactia.ro
Home » Monden » Andra, moment emoționant la nunta lui Nicole Cherry

Andra, moment emoționant la nunta lui Nicole Cherry

Andra a fost unul dintre invitații de onoare la marele eveniment a cuplului Nicole Cherry și Florin Popa. Petrecerea de cununie a fost de senzație, iar cântăreața Andra a avut cel mai emoționat moment al serii. Aceasta a făcut un show de excepție!

Andra, moment emoționant  

Aseară a avut loc cel mai mare eveniment din lumea mondenă! Nicole Cherry și Florin Popa și-au unit destinele și au botezat-o pe micuța lor în aceași zi.

Petrecerea de cununie a acut loc la sala de evenimente a familiei Bădălău din Bolintin Vale. La marele eveniment au participat 300 de invitați, iar artiști precum Carmen Chindriș, dar și Andra au asigurat distracția pe scenă, dar și mulți alții.

Recitalul Andrei a fost emoționant. Soția lui Măruță „a cântat o baladă, care a aproape i-a adus lacrimi în ochi lui Nicole Cherry. Jurata de la Românii au Talent a cântat cu tot sufletul pe scenă, în timp ce Nicole și soțul ei dansau îmbrățișați, bucurându-se de iubirea lor, celebrată prin acest moment unic și minunat.”

Nicole Cherry a fost extrem de încântată de moment, fiind copleșită de fericire și aproape a lăcrimat. Aceasta a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram momentul spectaculos al Andrei, dar și multe altele.

Nicole Cherry a fost stresată cu organizarea nunții și a botezului

Nicole Cherry și tatăl fetiței sale, Florin, au făcut botezul fiicei lor, Anastasia, dar și cununia civilă, ambele aceeași zi. Evenimentul a fost o reală provocare pentru amândoi, mai ales pentru Nicole, cea care s-a ocupat de întreaga organizare:

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a mărturisit Nicole Cherry, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: