Redactia.ro
Home » Monden » Andra, nemachiată! Vedeta s-a pozat naturală, iar fanii au reacționat imediat!

Andra, nemachiată! Vedeta s-a pozat naturală, iar fanii au reacționat imediat!

GALERIE FOTO (6)

Andra Măruță este una dintre cele mai îndrăgite și talentate artiste din România. Cu toate astea, artista nu se mai sfiiește să se afișeze nemachiată, preferând să fie cât mai naturală. Recent, cântăreața a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare fără strop de machiaj. Află cum au reacționat fanii ei!

Andra, nemachiată! Vedeta s-a pozat naturală, iar fanii au reacționat imediat!

Andra, în vârstă de 34 de ani este o artistă îndrăgită de publicul din România, fiind considerată una dintre cele mai bune cântărețe de la noi din țară. Cu toate astea, Andra Măruță nu se mai ascunde să apară nemachiată în public. Cântăreața a găsit secretul tinereții și pare că nu vrea deloc să renunțe la el.

Andra se mândrește cu tenul său pefect pe care îl are și în spatele machiajului profesional de zi cu zi. Reușește cu succes să îmbine cariera cu familia, astfel se descurcă de minune să petreacă cât mai mult timp alături de soțul și copiii ei. Pe lângă cariera de artistă, Andra are cel mai important rol din viața unei femei. Este mamă și se ocupă zilnic de creștere celor doi copii ai săi, Eva și David.

Cum arată Andra nemachiată?

Chiar dacă timpul a trecut, Andra are un chip strălucitor și luminos. Momentan, artista nu a apelat la operațiile estetice, fiind de părere că femeile frumoase sunt cele naturale, exact așa cum le-a creat Dumnezeu. Recent, soția lui Măruță a postat câteva footgrafii în care apare nemachiată. Cântăreața arată foarte bine, iar urmăritorii săi au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă. Se poate observa cu ochiul liber că Andra nu are nevoie de prea multe produse cosmetice pentru a-i da culoare feței sale.

Alexandra Irina și-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani, când a interpretat prima sa piesă la concursul muzical difuzat de TVR, ”Tip Top Minitop”. Astfel, după ani de zile, Andra a devenit iubită de public și piesele sale reușesc să ajungă mereu în top pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: