Redactia.ro
Home » TV » O mai știi pe Andra blondă? Cum ți se pare că arăta

O mai știi pe Andra blondă? Cum ți se pare că arăta

GALERIE FOTO (2)

Andra și-a schimbat coafura de-a lungul timpului și a trecut de la roșcat, la blond și acum este brunetă.

Mulți nu o plăceau blondă

În urmă cu aproape 10 ani, Andra își purta părul blond. Pe atunci, era doar o copilă care era în căutarea lookului perfect.

De câțiva ani, Andra se poartă doar brunetă

Andra a declarat că și-a găsit în sfârșit nuanța potrivită pentru ea și nu ar mai renunța la această coafură.

Ce studii are, de fapt, Andra Măruță

Andra Măruță este renumită pentru vocea și talentul artistic, însă puțini știu că artista ar putea oricând să-și schimbe cariera. În caz că în vreo zi nu va mai fi dispusă să plece în turnee ori să susțină concerte, Andra va putea ajunge profesoară.

Ceea ce nu știu mulți despre Andra este că aceasta are studii pedagogice și că ar putea oricând ocupa o catedră de muzică. Adevărul a fost dezvăluit chiar de către artistă. „Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, a mărturisit după ce și-a dat licența.

Puțini știu asta despre soția lui Măruță. Cine a lansat-o în muzică

Mulți sunt convinși că Andra și-a început cariera muzicală cu ajutorul familiei sale, de asemenea artiști. Însă, de fapt, cântăreața a fost remarcată de către Costi Ioniță, care a crezut în talentul său și care a propulsat-o în topurile muzicale. El i-a compus melodia „În noapte mă trezesc”, cu care cântăreața și-a făcut debutul muzical.

 

Etichete: