Redactia.ro
Home » Monden » Andra s-a conformat dorinței lui Cătălin Măruță! Anunțul major făcut de vedetă

Andra s-a conformat dorinței lui Cătălin Măruță! Anunțul major făcut de vedetă

Andra s-a conformat dorinței lui Cătălin Măruță! Anunțul major făcut de vedetă

Andra s-a conformat dorinței lui Cătălin Măruță și a făcut câteva dezvăluiri despre schimbările pe care dorește să le facă. Jurata de la ”Românii au talent” a mărturisit că ascultă de sfaturile soțului. 

Andra s-a conformat dorinței lui Cătălin Măruță

De mai bine de un an, de când toata lumea este în pandemie, viețile artiștilor au avut cel mai mult de suferit din cauza faptului că aceștia nu pot profesa în continuare. Astfel că, dacă tot a petrecut mai mult timp acasă, Andra s-a bucurat de familia pe care o are cu prezentatorul de la Pro TV, Cătălin Măruță, și a făcut o mulțime de activități cu cei doi copii ai lor.

Una dintre aceste activități este gătitul. Și pentru că bucătarul trebuie să guste bucatele sale, Andra a reușit să pună pe ea câteva kilograme în plus. Fanii au taxat-o imediat, mai ales că unii dintre ei s-au gândit chiar și la o posibilă sarcină. Cârcotașii au criticat-o o perioadă bună pentru faptul că vedeta nu a mai avut grijă la silueta sa.

”El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult! Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată. Îi împlinesc dorința soțulu meu și m-am apucat de slăbit. Am început invers, cu sportul, nu cu dieta. Vreau să dau 5 kg jos”, a declarat Andra în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Cum s-a pozat Andra la mare

Andra a plecat în acest weekend la mare, cu familia, pentru a-și încărca bateriile, pentru noua săptămână. Acolo s-a bucurat alături de cei dragi de momentele frumoase, dar s-a pozat și într-o ipostază rară: în costum de baie, într-o piscină. Ce-i drept, costumul nu este vizibil, pentru că artista evită se se afișeze astfel, potrivit Spynews.

”Încă nu putem face o baie în mare, dar nu mai e mult! Am dat o fugă pe litoral doar pentru o plimbare și să ne încărcăm bateriile pentru o nouă săptămână!”, a scris Andra pe Instagram, în dreptul imaginii din piscină, alături de familia ei.

”În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!”, a spus Andra într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: