Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, un nou iubit!? Cine e noua ei cucerire

Andreea Bălan, un nou iubit!? Cine e noua ei cucerire

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan are un nou iubit! Cine e noua ei cucerire

Andreea Bălan ar avea un nou iubit. Iată cine este bărbatul și ce se știe despre el.

Andreea Bălan are un nou iubit! Cine e noua ei cucerire

Andreei Bălan i s-au aprins călcâiele după un tenismen român. Este vorba despre Victor Cornea, născut în Sibiu, în vârstă de 29 de ani, deci cu nouă ani mai tânăr decât cântăreața.

De curând, cântăreața și sportivul au fost împreună în Paris, potrivit cancan.ro.

Cea mai bună poziție a lui Victor Cornea în clasamentul ATP la dublu este locul 84 mondial, la 12 iunie 2023, potrivit ATP. Totodată, Andreea Bălan pare mai interesată de tenis ca oricând ținând cont de fotografiile în care apare pe terenul de tenis.

Pe Instagram, ea a scris: „Întotdeauna să crezi în magie și în iubirea adevărată”.

Și pare că și ea crede, din nou, în iubire, după multe dezamăgiri amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Andreea Bălan are un nou iubit! Cine e noua ei cucerire
Victor Vlad Cornea. Foto: http://www.frt.ro/

Confirmarea zvonurilor pare să fi venit odată cu postarea de fotografii de către cei doi pe platformele de socializare. Mai mult, Victor Vlad Cornea urmărește doar 77 de persoane pe Instagram, printre care și fosta membră a trupei Andre.

George Burcea, cuvinte dure despre Andreea Bălan: „Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? / Acest coșmar nu se mai termină”

George Burcea a scris un text lung despre scandalul ca un „coșmar” care nu se mai termină, legat de relația cu fosta lui soție, Andreea Bălan, cea care e și mama celor două fiice ale lor. Iată ce postarea a avut actorul în mediul online.

Se pare că George Burcea și Andreea Bălan nu vor face pace prea curând, la cum arată situația. Actorul a publicat un mesaj pe Facebook. Iată mesajul acestuia, așa cum a fost scris.

Of, Doamne! Chiar nu mai pot… Sunt 3 ani și jumătate de când acest coșmar nu se mai termină.
Nu am declarat nimic presei, toate informațiile legate de orice proces din România există pe un portal la care jurnaliștii au acces și de unde obțin informații.
La nici 3 ore după ce în Cancan a apărut un articol care vorbea despre faptul că am obținut ordonanță președințială pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a ieșit în presă cu cele mai veninoase și neadevărate declarații. Cât mai poate continua așa? Până unde o să se ajungă? Cât de traumatizați vor fi copiii noștri când vor afla despre tot acest război?
Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?
Continuarea poate fi citită în acest material Redacția.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: