Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca a surprins pe toată lumea cu ultimul mesaj de pe Instagram! ”Îmi e din ce în ce mai greu să zâmbesc”

Andreea Esca a surprins pe toată lumea cu ultimul mesaj de pe Instagram! ”Îmi e din ce în ce mai greu să zâmbesc”

Andreea Esca a surprins pe toată lumea cu ultimul mesaj de pe Instagram! ”Îmi e din ce în ce mai greu să zâmbesc”

Andreea Esca a surprins pe toată lumea cu ultimul mesaj de pe Instagram! În condițiile în care toate postările ei sunt optimiste, de data aceasta a scris ceva neașteptat.

Andreea Esca a surprins pe toată lumea cu ultimul mesaj de pe Instagram! ”Îmi e din ce în ce mai greu să zâmbesc”

Pe contul ei de Instagram, Andreea Esca a făcut o postare neașteptată. În condițiile în care toate postările ei sunt optimiste, de data aceasta a scris, alături de o poză de la Jurnalul de Știri.

Prezentatoarea știrilor Pro Tv e în mod clar afectată de ceea ce se întâmplă la nivel național din cauza noului coronavirus. Mai ales că, de mai bine de o lună, prezintă știri îngrijorătoare la nivel național.

”Perioada în care îmi e din ce în ce mai greu să zâmbesc….”, a scris știrista pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)


După această postare cu un text trist, vedeta a revenit la tonusul obișnuit și a publicat o fotografie în care dansează alături de un prieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Ce regulă trebuie să respecte Andreea Esca la PRO TV

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, iar cariera ei la Pro TV a început în urmă cu mai bine de 20 de ani. Puțini sunt cei care știu că știrista a fost obligată să respectă o măsură pe care postul de televiziune i-a impus-o.

Deși totul pare extrem de simplu în viața Andreei Esca, puțini sunt cei care știu că vedeta s-a confruntat și cu situații cu care inițial nu a fost de acord. Vedeta a mărturisit recent, în podcastul Amaliei Năsase de pe YouTube ce regulă i-au impus cei de la Pro TV. Știrista trebuie să o respecte zilnic, iar la început nu i-a plăcut, dar în timp s-a obișnuit și acum i se pare chiar o măsură simplă și eficientă.

„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznic că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…cel puțin pentru momentul respectiv era o problemă. Atunci am renunțat cu greu, am făcut această concesie. Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc cu un bodyguard, mie mi-ar fi super-rușine. Dacă m-aș întâlni cu cineva și aș fi bodyguardul după mine mi-ar fi rușine”, a povestit Andreea Esca pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: