Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Esca, CERTATĂ după ce a făcut pe DJ-ul la Untold 2022. Ce reproşuri i-au adus tinerii (VIDEO)

Andreea Esca, CERTATĂ după ce a făcut pe DJ-ul la Untold 2022. Ce reproşuri i-au adus tinerii (VIDEO)

Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor PRO TV

Creatorii UNTOLD 2022 au pregătit momente speciale, în premieră, pentru toate cele patru zile magice de festival. Germanul Paul Kalkbrenner a ajuns pentru prima dată pe mainstage, iar show-ul său live a oferit fanilor festivalului o călătorie plină de emoție prin cultura techno underground.

Ați rămas cel mai grozav public din lume. Ne-a fost tare dor de voi. Anul trecut nu am reușit să fim împreună, dar pentru că sunteți acum, aici, vă mulțumim!”, a spus Dimitri Vegas.

Andreea Esca a stârnit controverse

Participanții au trăit la maxim experiența, iar printre cei ce se aflau se număra și Andreea Esca. Jurnalista a dat pupitrul de știri pe unul de DJ. Prezentatoarea ştirilor de la Pro TV le-a oferit participanților și un show de zile mari. Prezentatoarea a avut un loc special la pupitrul de DJ, unde a pus muzică alături de DJ Otravă.

Dar nu toți au fost încântați de prestaţia Andreei. Cinis Marin Geroge, alias Deejay Killer, a avut o reacție pe Facebook după această apariție. Acesta spune că mulți Dj-i tineri și talentați pun muzică în schimbul a ceva de mâncare.

În timp ce foarte mulți Dj și produceri români foarte talentați stau pe bara și nu sunt băgați în seamă (iar cei care sunt băgați în seamă merg să pună muzică pe o ciorba și o bere, sau sunt tot din cercurile lor), Andreea Esca a trecut de la știrile ProTv, la dj de festival.

Îl așteptăm și pe Iohannis după ce termină mandatul de președinte să se apuce de dj-ala. Asta-i România”, a scris Deejay Killer, pe pagina sa, iar cei care au comentat i-au dat dreptate.

Cât costă un meniu de aripioare la Untod 2022

Pentru amatorii de fast food, o portie de cartofi prăjiți costă de la 17 la 35 de lei, niște aripioare cu cartofi prăjiti au pretul de 39 de lei, iar un hamburger variază ca preț între 30 și 55 de lei, dacă luăm în considerare specialitătile cu care de vită Black Angus.

Un hamburger vegan, cu ciuperci în loc de carne, costă 42 lei, iar pentru cei care simt nevoia de putin detox, există smoothie-urile cu diverse arome, la 23 de lei un pahar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: