Redactia.ro
Home » TV » Andreea Mantea s-a făcut de râs! Ce secret rușinos ascunde vedeta?!

Andreea Mantea s-a făcut de râs! Ce secret rușinos ascunde vedeta?!

Andreea Mantea s-a făcut de râs! Ce secret rușinos ascunde vedeta?!

Andreea Mantea este una dintre cele mai celebre vedete TV din România și cu siguranță o prezentatoare pe care Kanal D o apreciază foarte mult. Aceasta este și foarte bine plătită, câștigând lunar doar de la Kanal D, aproximativ 8.000 de euro, conform surselor din piața media.

Deși este o prezență nelipsită de pe micile ecrane și prezentatoarea unor emisiuni cu mare audiență, Andreea Mantea n-a fost deloc o eleva conșiincioasă în perioada liceului. Aceasta a absolvit bacalaureatul cu nota 7.40. Cea mai mică nota a luat-o chiar la limba română, proba orală, 5.50. La scris a stat mult mai bine, cu 8.30, iar cea mai mare notă obținută de ea a fost 9.60 la educație fizică. La limba englează a luat nota 8, la sociologie 5.70, iar la geografie 7.85.

Citește și:Andreea Mantea și Cristi Mitrea, schimb fabulos de replici: ” Hai acasă”

Primul job pe care l-a avut Andreea Mantea a fost cel de picoliță.

“Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vara, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunță un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi.

Am înghițit în sec și-am zis că da. Când mi-au pus tavă în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o pe jos. Patroana a fost însă amabilă. Mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a două zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigăm îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante. Pantofi, genți, rochițe, etc. Norocul a fost că, lucrând acolo, într-o zi ne-a venit o clientă foarte frumoasă și dichisită, care s-a așezat la una din mesele mele.

“M-a întrebat dacă n-aș vrea să devin model.“

Doamna aceea m-a studiat cât am servit-o. La final mi-a spus că am trăsături frumoase și un par splendid. M-a întrebat dacă n-aș vrea să devin model. Mi-a lăsat cartea de vizită și m-a invitat la agenția ei. M-am învoit de la restaurant și m-am dus. Am făcut câteva fotografii și-așa am început să bat castingurile. După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigăm în câteva zile cât într-o luna întreagă de servit la masă. Mi-am zis că asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant. Am rămas numai cu slujba de model” a povestit. Andreea despre momentul în care a pășit în lumea modei.

Citește și: Fiica Andreei Marin e de nerecunoscut! Cum arată la 11 ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: