Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. ”Am ajuns la spital, cu simptome de preinfarct”

Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. ”Am ajuns la spital, cu simptome de preinfarct”

GALERIE FOTO (2) Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. ”Am ajuns la spital, cu simptome de preinfarct”

Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. Vedeta a vorbit despre momentul teribil prin care a trecut. Aceasta s-a temut pentru viața ei!

Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. ”Am ajuns la spital, cu simptome de preinfarct”

Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. Vedeta a povestit unul dintre cele mai terifiante momente prin care a trecut. În urmă cu un an, prezentatoarea TV trece prin două episoade care i-au afectat sănătatea. După ce a fost infectată cu noul coronavirus, aceasta a avut parte de un moment cumplit în trafic, iar din această cauză a ajuns la spital, cu simptome de preinfarct.

În timpul unui interviu la un post de televiziune, Andreea Marin a vorbit despre perioada când a fost infectată cu noul coronavirus și cum s-a vindecat, mărturisind că a trecut relativ ușor prin boală, iar asta datorită faptului că s-a vaccinat anti-covid.

”Trebuie să facem tot ce depinde de noi, nu putem forța lucrurile, trebuie să facem o mică sărbătoare în fiecare zi, depinde de noi să avem viața puțin mai luminoasa. Mi-a fost trei zile ca la gripa, cu febră, dureri de mușchi, eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat, că noi am luat virusul în grup, eu cu ceilalți colegi. Deși sunt cea mai vârstnică dintre colegi, am trecut mai ușor prin boală. Nici partenerul meu nu a scăpat de virus. A avut și fiica mea, dar nu acum, mai demult”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. ”Am ajuns la spital, cu simptome de preinfarct”

De asemenea, vedeta a mai povestit însă și de un episod petrecut anul trecut, când i s-a făcut brusc rău în timp ce se afla la volanul mașinii, în drum spre filmări. ”Anul trecut mi s-a făcut rău la volan, eram într-o perioadă în care munceam luni-duminică, nu puteam să dorm și nu puteam să mă detașez, mi s-a făcut rău la volan, am sunat un medic, care mi-a zis că par a fi simptome de preinfarct, dar din fericire nu a fost preinfarct, am ajuns la spital si mi s-a zis ca sunt burned-out. Sigur că nu putem trăi zen tot timpul, dar putem să ne antrenăm mintea și să mai punem frână când simțim că depășim limita”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a fost la un pas de a se sinucide

Andreea Marin a fost la un pas de a-și lua viața în trecut. Totul ar fi pornit de la un medicament găsit pe internet pe care l-a luat pentru a pierde în greutate. Însă, s-a ales cu efecte secundare, mai exact, cu depresie. Depresia a dus-o în punct în care a vrut să se sinucidă.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: