Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu și Elena Chiriac, conflict la Survivor România: „Și aici sunt subestimată”

Andreea Tonciu și Elena Chiriac, conflict la Survivor România: „Și aici sunt subestimată”

Andreea Tonciu și Elena Chiriac, conflict la Survivor România

Andreea Tonciu și Elena Chiriac, conflict la Survivor România. Cele două vedete vor fi colege la Survivor România 2022, făcând parte din echipa Faimoșilor. Nici bine nu a început concursul, iar Andreea Tonciu și Elena Chiriac ar fi deja în conflict. Despre ce este vorba?

Andreea Tonciu și Elena Chiriac, conflict la Survivor România: „Și aici sunt subestimată”

Andreea Tonciu și Elena Chiriac, conflict la Survivor România. Andreea Tonciu și Elena Chiriac sunt două dintre celebritățile din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Toate cele 12 vedete au fost chemate la Cătălin Măruță în emisiune, unde au participat la un joc numit „Sosurile iuți”. Vedetele au răspuns la întrebările prezentatorului Tv, iar dacă refuzau să citească întrebarea, aceștia mănâncau iute. Andreea nu a vrut să mănânce iute așa că a răspuns sincer la toate întrebările. Astfel, bruneta a spus că Elena Chiriac va fi veriga slabă a echipei de la Survivor România 2022. După această mărturisire, fosta concurentă de la Ferma vedetelor a reacționat imediat. „Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!”.

În urma acestor discuții, s-a speculat că Andreea Tonciu și Elena Chiriac ar la cuțite. Începând cu anul viitor, Faimoșii vor pleca în Republica Dominicană unde vor demonstra cât de puternici sunt. Andreea Tonciu a vorbit despre presupusul conflict cu Elena Chiriac, mărturisind că nu e cazul să existe rivalitate între ele, cel puțin pentru moment. „Ferească-mă Dumnezeu, nu, nu este (n.r. – nu există niciun conflict între ea și Elena Chiriac). Nu pot să mă numesc prietenă cu ea, pentru mine, prietenia înseamnă mult, ne-am cunoscut doar, nu am avut când să avem un conflict. Pur și simplu a fost un joc (n.r. – sosurile iuți). Nu, nu este (n.r. – nimic personal)”, a declarat Andreea Tonciu pentru Fanatik.

Cine sunt vedetele de la Survivor România 2022

Telespectatorii au aflat cine vor fi Faimoșii de la Survivor România 2022. CRBL a fost primul concurent care a pășit în platoul emisiunii lui Măruță. Acesta s-a mutat în Spania și o să plece către Republica Dominicană, unde speră să aibă parte de cele mai frumoase experiențe. „Eu sper să mă distrez foarte mult, să adun cât mai multe amintiri frumoase. Recunosc, nu îmi place să pierd, dar și când pierd, știu să pierd.”, a transmis acesta în emisiunea ‘La Măruță’.

Andreea Tonciu abia așteaptă să ajungă în Republica Dominicană, mărturisind că este pregătită să câștige, așa că o să dea tot ce este mai bun. „Trebuie să fac antrenamente, în primul rând pe tocuri. Sunt foarte pregătită. Mâine am programare la doctor să mă tranform puțin. O să cunoașteți adevărata față a Andreei Tonciu! Chiar vreau să câștig.”, a zis Andreea Tonciu.

Celor doi li s-au alăturat TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Smărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcan, Radu Itu și Elena Chiriac. Vedete care fac parte echipa Faimoșilor au declarat care sunt punctele lor slabe. Se pare că lipsa alimentelor și a confortului, iar dorul de casă vor fi probele care îi vor pune la încercare pe aceștia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: