Redactia.ro
Home » Sport » Andrei Cristea, internat! A fost faultat dur de Ousmane Viera

Andrei Cristea, internat! A fost faultat dur de Ousmane Viera

Poli Iasi, Andrei Cristea, Ousmane Viera

Andrei Cristea a povestit că a fost nevoie să stea internat 8 zile după ce a fost lovit dur de Ousmane Viera. “E un jucător care nu știu ce caută la acest nivel”, a declarat jucătorul celor de la Poli Iași.

Faza s-a întâmplat la meciul Poli Iași – Hermannstadt, scor 2-3, în urmă cu două etape. În minutul 31 al întâlnirii, Andrei Cristea a fost faultat dur de Ousmane Viera. Nu a putut continua, iar Mircea Rednic a fost nevoit să-l trimită la vestiare. Viera în schimb nu a primit niciun avertisment. Atacantul moldovenilor a ajuns la spital, unde medicii au reușit să-l recupereze după mai bine de o săptămână. Andrei Cristea nu a putut juca două partide una în cupa și cealaltă în campionat.

Andrei Cristea se revoltă!

Atacantul crede că Ousmane Viera nu ar mai trebui să joace.

”Eu am făcut testul pentru coronavirus azi dimineață, pentru că am stat opt zile într-o clinică, acolo m-au pus pe picioare, după un atac brutal din partea lui Viera, care nu știu ce mai caută în fotbalul românesc, un jucător care nu știu ce caută la acest nivel”, a declarat Andrei Cristea.

Fotbalistul ivorian nu se află la prima fază de acest gen. Anul trecut l-a faultat dur pe Ianis Hagi, pe vremea când juca la Sepsi. Episodul a fost comentat atunci de Gheorghe Hagi.

”A fost norocos Ianis, putea să îi rupă piciorul. A fost o intrare grosolană, cu intenţie. Nu s-a întâmplat nimic, nu s-a dat nici fault. În condiţiile în care Viera mai avea un galben. Mi se pare exagerat să vrei să îi rupi piciorul unui fotbalist şi să nu păţeşti nimic. Viera are o vârstă, nu poţi să te duci să îi rupi piciorul unui tânăr care vrea să facă fotbal. Din fericire pentru Ianis, nu i-a prins piciorul pe pământ, că stătea 6 luni – un an”, spunea Gheorghe Hagi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: