Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Iordănescu se căsătorește cu iubita sa. Bodyguarzii au făcut scandal cu presa

Andrei Iordănescu se căsătorește cu iubita sa. Bodyguarzii au făcut scandal cu presa

GALERIE FOTO (2) Andrei Iordănescu se căsătorește cu iubita sa. (1)

Andrei Iordănescu se căsătorește cu iubita sa. În aceste momente, fiul fostului selecționer al României se căsătorește cu partenera sa. Andrei Iordăneascu a decis să facă pasul cel mare, după ce în noaptea dintre ani a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Ce se întâmpla în acest moment?

Andrei Iordănescu se căsătorește cu iubita sa. Bodyguarzii au făcut scandal cu presa

Andrei Iordănescu se căsătorește cu iubita sa. Andrei Iordăneascu, fiul fostului selecționer al României trăiește cea mai frumoasă zi din viața sa. În aceste momente, acesta se căsătorește cu aleasa inimii. Cu toate astea, la marele eveniment a avut loc un scandal, iar bodyguarzi au intrat în conflict cu presa. Andrei Iordănescu se căsătorește cu iubita sa.

Andrei Iordăneascu a cerut-o pe iubita sa în căsătorie în ziua de Revelion, iar astăzi cei doi au mers la altar. Din nefericire însă, bodyguarzi angajați să se asigure că evenimentul va decurge în liniște, i-au agresat pe jurnaliștii care au ajuns la fața locului pentru a surprinde imagini cu tinerii însurăței. Cu toate astea, paparazzi Spynews.ro nu au renunțat la treaba lor și au imortalizat momentul în care Andrei Iordăneascu și Oana Lavinia au spus „DA”.

Andrei Iordănescu și iubita sa sunt împreună de mulți ani, dar abia acum au decis să facă pasul cel mare, după ce fanii săi l-au întrebat când își va face curaj să o ceară pe Lavinia de soție. Ei bine, acesta a decis ca în noaptea de Anul Nou să o surprindă într-un mod special pe iubita sa. Andrei a cerut-o în căsătorie pe Lavinia, iar astăzi cei doi oficializează relația în fața lui Dumnezeu. Andrei si Lavinia au îmbrăcat haine populare în seara în care tânărul și-a făcut curaj să o ceară de nevastă, iar cele mai importante persoane din viața lor au fost alături, ca și astăzi, de altfel. Oana Lavinia a acceptat să îi poarte numele iubitului său pentru restul vieții.

Maria Iordănescu, în lacrimi la tv din cauza tatălui său

Anul trecut, Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani, iar de ziua ei a primit un mesaj extraordinar. Maria, care este reporter la Antena Star a fost invitată la „Star Matinal”, acolo unde colegii său i-au făcut o surpriză minunată. Natalia și Mircea i-au pregătit acesteia o surpriză de neuitat. Maria a primit o vizitî surpriză, din partea fratelui său Andrei, și pentru ca surpriza să fie completă, în legătură directă au intrat tatăl și mama sa, care i-au transmis un mesaj emoționant. „Vreau să-i spun prinţesei mele, să-ţi dea Dumnezeu să reuşeşti în viaţă, să rămăi un suflet curat, sincer şi cu credinţă mare. Maria, îţi mai doresc să reuşeşti în viaţă în tot ceea ce îţi propui şi să ştii că eşti o luptătoare. Îţi mai doresc, Maria, să ai grijă de mama ta”, a spus Anghel Iordănescu.

Plină de lacrimi, Maria a spus că nu se aștepta să primească o urare atât de frumoasă din partea părinților săi. „Nu mă aşteptam să primesc o urare atât de frumoasă. Sunt lacrimi de fericire şi de bucurie”, a spus, plină de emoţie, Maria Iordănescu. Mai mult, tânăra a spus în direct că își iubește părinții foarte mult și le mulțumește pentru tot ce au făcut pentru ea. De asemenea, și Andrei i-a transmis surioarei sale un mesaj unic pe rețelele de socializare. „Să ai o soră este un lucru minunat pe care nu-l poți descrie prea ușor în cuvinte. Mi se pare uimitor cum un om îți poate inspira cele mai frumoase sentimente, cum această legătura mă face să fiu mai atent, mai grijuliu și responsabil când te știu lângă mine.LA MULȚI ANI!! TE IUBESC!❤️❤️❤️”, a scris Andrei Iordănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: