Redactia.ro
Home » Știri » Angajări la nivelul Poliției Române. Peste 2.000 de posturi scoase la concurs

Angajări la nivelul Poliției Române. Peste 2.000 de posturi scoase la concurs

Angajări la nivelul Poliției Române

Angajări la nivelul Poliției Române. Au fost scoase peste 2.000 de posturi din categoriile de personal al MAI. Organizația profesională Corpul Național al Polițiștilor a fost consultată și a avizat aceste proceduri. În ce perioadă vor avea loc angajările?

Angajări la nivelul Poliției Române. Peste 2.000 de posturi scoase la concurs

Angajări la nivelul Poliției Române. Potrivit unui comunicat de presă, Poliția Română face angajări în toate categoriile de personal. Conform MAI, au fost demarte procedurile pentru ocuparea a 2.240 de posturi pentru ofițeri, agenți și personl civil, cu recrutarea candidaților din sursă externă. Corpul Național al Polițiștilor a avizat procedurile, iar în primă etapă vor fi organizate procedurile de încadrare cu personal a 412 posturi de ajutor șef de post.

Iar în cea de-a doua etapă vor fi organizate concursuri pentru încadrarea cu specialiști și a celorlalte posturi rămase. Biroul Executiv Central a declarat că va reveni cu detalii pe parcursul activităților specifice de organizarea concursurilor. „Vă informăm că la nivelul Poliției Române au fost demarate procedurile pentru ocuparea a 2240 de posturi din toate categoriile de personal (ofițeri, agenți și personal civil), cu recrutarea candidaților din sursă externă Organizația profesională Corpul Național al Polițiștilor a fost consultată și a avizat aceste proceduri, conform competențelor statutare.
Precizăm că în prima etapă vor fi organizate procedurile de încadrare cu personal a 412 posturi de ajutor șef de post, demers necesar pentru ocuparea deficitului de cadre din mediul rural. În a doua etapă vor fi organizate concursuri pentru încadrarea cu specialiști și a celorlalte posturi rămase, în vederea reducerii deficitului de personal existent la nivelul structurilor Poliției Române.
Vom reveni cu detalii suplimentare pe parcursul derulării activităților specifice de organizare și desfășurare a concursurilor”, se arata in comunicat.

O nouă sesiune de admitere la Poliția Română

În perioada 2 septembrie-3 noiembrie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere în unitățile de învățămând preuniversitar ale Poliției Române, Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca.

Numărul de locuri este de 1.292 la Școala de Agenții de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și 300 la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca. Cererile de înscriere se transmit în format electronic, la adresa de e-mail de unități de recrutare, în perioada 2-14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

De asemenea, unitățile de recrutare vor posta pe site adresa de e-mail la care se vor transmite aceste cereri. „După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice, susținea probei de evaluare a cunoștințelor și examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite”, se arată într-o informare a Poliției Române.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: