Redactia.ro
Home » Știri » ANM anunță COD GALBEN de vijelii

ANM anunță COD GALBEN de vijelii

COD ROȘU de vijelii în aceste județe! Meteorologii transmit un semnal de alarmă

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis cod galben de intensificări ale vântului și averse. Iată care sunt zonele afectate și care este intervalul în care vor avea loc.

ANM a emis COD GALBEN

Administrația Națională de Meteorologie a emis la ora 10 în această dimineață un cod galben de intensificări ale vântului și averse. Intervalul în care vremea se va schimba radical este ora 10 dimineața, până mâine la ora 2 dimineața. Conform comunicatului zonele afectate sunt Banat, Crișana, vestul și nord-vestul Transilvaniei și în zonele montane. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii puternice și averse moderate cantitativ.

Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei în Banat, Crișana, vestul și nord-vestul Transilvaniei și în zonele montane cu viteze de 55…70 km/h, iar seara și noaptea mai ales în Carpații Orientali. La altitudini mai mari de 1700 m, rafalele vor depăși 90…100 km/h. Notă: intensificări temporare ale vântului se vor semnala și în regiunile estice și sud-estice, cu viteze în general de 45…50 km/h. În regiunile intracarpatice vor fi averse, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp.” ,arată mesajul publicat de Administrația Națională de Meteorologie.

Cum este vremea în Capitală

În București vremea este cat de cât prietenoasă, temperaturile din termometre cuprinzându-se între 9 și 20 de grade Celsius. În Capitală vor fi condiții de cer însorit, care vor continua pe tot parcursul zilei. Rafalele de vânt vor fi de până la 17km/h.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: