Redactia.ro
Home » TV » Antonia vrea să devină din nou mămică?

Antonia vrea să devină din nou mămică?

Antonia vrea să devină din nou mămică?

Antonia, prezentă în cadrul unui eveniment monden, a declarat că nu exclude posibilitatea de a face și al patrulea copil.

“Am fost recent în Italia. Am fost și cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit

, a mai spus Antonia, care nu exclude posibilitatea de a mai avea un copil.

Antonia are doi băieţi cu Alex Velea, pe Akim (4 ani şi 4 luni) şi pe Dominic (2 ani şi 4 luni), dar şi o fetiţă, din mariajul cu italianul Vincenzo Castellano. Maya (8 ani şi 7 luni) se află în Italia, în regiunea Castellammare di Stabia, Napoli, alături de bunicii paterni, dar Antonia o vizitează destul de des.

“Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil”

”Îmi place foarte mult să stau acasă cu Alex și cu copiii, să ne uităm la filme. Dominic și Akim au crescut acum și se iubesc foarte mult. Bine, mai sunt și certuri. Eu sunt șeful în casă, ei cu mine știu de frică. Când fac câte o prostioară nu-i pedepsesc, doar ridic puțin vocea la ei, se sperie și se potolesc imediat”, a declarat artista.

Alex Velea şi Antonia formează un cuplu de șase ani. Povestea lor de dragoste a fost trăită iniţial departe de ochii curioşilor.

Cei doi au ascuns că sunt împreună. Abia când artista a rămas însărcinată cu Dominic, solista a anunţat că ei se iubesc. La momentul respectiv, Antonia a fost acuzată că a fost motivul divorţului dintre Alex Velea şi fosta lui soţie, Ana, dar ea a susţinut că adevărul nu este nici pe departe acesta.

Antonia a vorbit deschis despre relaţia pasională pe care o are cu Alex Velea şi despre cum a început totul între ei. La vremea aceea, artista se separase de Vincenzo Castellano, iar solistul nu era cel mai fericit bărbat alături de Ana, fosta soţie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: