Redactia.ro
Home » Știri » Anunț ANM. Cod galben de vânt puternic în șapte județe

Anunț ANM. Cod galben de vânt puternic în șapte județe

Anunț ANM. Cod galben de vânt puternic în șapte județe

Anunț ANM. Cod galben de vânt puternic în șapte județe. Meterologii anunță cod galben de vânt puternic în șapte județe până la ora 11.00. În Capitala vremea va fi la fel de caldă. 

 

Cod galben de vânt puternic în șapte județe

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie,Sibiu și Alba Iulia se află sub cod galben de vânt puternic. Meteorologii anunță intensificări temporare ale vântului care la rafală vor atinge 55-65 de km/h. Avertizarea este valabilă până la ora 11.00.

Până la ora 10.00, sunt sub avertizare județele Sălaj, Cluj, Satu-Mare, Caraș Severin și Bihor, fiind anunțate rafale de 55-65 de km/h.

În Capitală, astăzi vremea va fi în continuare foarte caldă, cerul va avea înnorări, iar vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale în general de până la 45-50 km/h.

Temperaturile maxime vor ajunge până la 16 grade Celsius.

Vremea în toată țara

Luni valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate pentru aceaastă perioadă. Cerul va avea înnorări, mai persistente în vestul, centrul și nordul țării, unde va ploua în cea mai mare parte a intervalului, local moderat cantitativ.

În restul țării, vor fi ploi salbe doar trecător și izolat. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare și cu precădere în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 20-25 m/mp și izolat 30-40 l/mp.

Vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, cu rafale de peste 90…100 km/h, dar local şi temporar pe parcursul zilei şi în restul ţării, cu viteze în general de 45…55 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 şi 16 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: