Redactia.ro
Home » Știri » Anunț ANM. Se anunță o iarnă geroasă

Anunț ANM. Se anunță o iarnă geroasă

vreme

Se anunta o iarna geroasa. Anunț ANM. Prima lună de iarnă ne-a obișnuit cu temperaturi primăvăratice, dar în ianuarie iarna va fi una geroasă, anunță meteorologii.

Se anunță o iarnă geroasă

Se anunta o iarna geroasa. Potrivit meteorologilor, până luni seara vor avea loc intensificări ale vântului, precipitații mixte și ninsori.

„Până mâine seară (luni, 6 ianuarie 2020 – n.red.) este în vigoare o informare meteorologică ce vizează cea mai mare parte a țării. Sunt viteze maxime la rafală până la 55 de km/h, la munte la altitudini de peste 1800 m vorbim de rafale care pot depăși 100 de km/ h viscolind zăpada. Deja sunt în vigoare două avertizări cod galben.

Prima avertizare valabilă pentru zona Carpaților Occidentali și Meridionali acolo unde deja ninge moderat cantitativ. Se va depune strat nou de zăpadă. Iar a doua avertizare vizează zona Moldovei unde vorbim de intensificări ale vântului”, a spus Elena Mateescu, director ANM.

Luni dimineață vor fi temperaturi mai coborâte cu minus 10 grade în estul Transilvaniei. În restul țării vorbim de temperaturi cuprinse între -6 până la 0 grade.

Iarnă geroasă în următoarele zile

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, marți dimineață temperaturile vor coborî sub -15 grade în estul Transilvaniei și în restul țării între -10 și -3 grade Celsius.

Acest regim de temperaturi va fi caracteristic până la mijlocul săptămânii viitoare, urmând ca în a doua parte a săptămânii să înregistrăm o vreme frumoasă cu valori pozitive în aproximativ toată țara, chiar -10 și -11 grade în partea de sud și sud-est a țării.

Citeste si:LOTO 2020. Trei mari câștigători la extragerea de duminică 5 ianuarie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: