Redactia.ro
Home » Știri » Anunț ANM. Vremea se va răci în următoarele zile

Anunț ANM. Vremea se va răci în următoarele zile

Anunț ANM.

Anunț ANM.Meteorologii au anunțat că în următoarele zile, vremea în România se va răci considerabil. Conform Administrația Națională de Meteorologie, prognoza meteo este valabilă până la data de 7 martie 2021. Cum vor fi temperaturile în toate zonele din România?

Anunț ANM. Vremea se va răci în următoarele zile

Anunț ANM. În weekend, vremea se va răci în România. Potrivit Administrația de Meteorologie, vremea se va schimba radical în următoarele zile. Specialiștii ANM anunță că vor fi ninsori în mare parte din țară. Prognoza meteo este valabilă începând de sâmbătă, 27 februarie, ora 06.00 până pe 1 martie, la ora 12.00. De asemenea, la început în nord-est și la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă, vântul se va intensifica treptat.

Totodată, duminică și luni vor avea loc intensificări temporare ale vântului, iar acestea vor fi resimțite în regiunile estice și în zona de munte. ANM a tranmis că se vor înregistra viteze la rafală cuprinse între 45-55 km/h.În zona de munte, a Carpaților Merdionali vor fi atinse viteze ale vântului între 80-90 km/h. În estul României, în noaptea de duminică spre luni, sunt anunțate ninsori. Meteorologii anunță că la altitudini mai mari de 1500 m vor fi intervale în care va ninge, iar în estul țării, mai ales în a doua parte a nopții de duminică spre luni, inclusiv în ziua de luni, vor predomina ninsorile.

Vremea în toate zonele din țară

Până la 26 februarie, temperaturile maxime au fost până la 21 de grade Celsius. După 27 februarie, maximele vor scădea considerabil până la o medie de 11 grade Celsius, iar tendința de ușoară scădere se va menține până la sfârșitul intervalului. Temperaturile minime vor crește la începutul intervalului, și se vor menține între 2 și 4 grade Celsius până la sfârșitul primei săptămâni. Mai mult, din 27 februarie, media minimelor vor coborî până spre 1 grad Celsius, după care în a doua săptămână, vor ave aloc temperaturi cuprinse în medie între 0 și 2 grade Celsius. Referitor la probabillitatea pentru precipitații, aceasta va fi mai ridicată în zilele de 1-6 martie.

În Crișana, temperaturile maxime de la 27 februarie indică spre o valoare de 10 grace Celsius. Ulterior, media se va menține până la sfârșitul intervalului, la valori cuprinse între 8 și 10 grade Celsius. Temperaturile minime vor crește ușor în prima săptămână, spre o medie de 4 grade Celsius. Până la sfârșitul intervalului va exista tendința de scădere, cu medii de -1 și 0 grade Celsius. Referitor la probabilitatea pentru precipitații, aceasta va crește după data de 1 martie.

În Transilvania, vremea se va schimba radical după 27 februarie. Temperaturile vor scădea, și se vor înregistra medii de 8-9 grade Celsius. La sfârșitul intervalului, media maximelor va ajunge spre valori de 6 grade Celsius, iar minimele vor crește în prima săptămână de la medii în jurul a -4 grade pănă spre 0 grade Celsius. De asemenea, vor fi înregistrare si valori curpinse între -4 și -3 grade Celsius.Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată după 27 februarie, dar în special în jurul zilei de 2 martie.

În Maramureș, vremea va intra într-un proces de răcire, iar media maximelor va ajunge la 6-7 grade Celsius. Minimele vor crește în prima săptămână și sse vor urca de la medii de -3 grade la valori de 3 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere mai ales după data de 1 martie.

În Moldova, meteorologii anunță că din 27 februarie, primăvara va debuta cu maxime la nivelul regiunii de 6-8 grade și minime de -2-0 grade Celsius. O tendință generală de scădere va fi resimțită spre finalul celor două săptămâni de prognoză meteo. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în a doua săptămână de prognoză. În ceea ce privește zona Dobrogea, se așteaptă o răcire de 7-8 grade Celsius. Aceste valori se vor menține fără variații importante și în prima săptămână de martie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: