Redactia.ro
Home » Știri » Anunț important pentru toți clienții Dedeman. Compania are planuri mari

Anunț important pentru toți clienții Dedeman. Compania are planuri mari

dedeman

Anunț important pentru cumpărătorii Dedeman! Un nou magazin se va deschide în Alexandria, Teleorman, cel mai probabil anul viitor. Iată unde îl veți putea găsi!

Un nou magazin Dedeman se va deschide anul viitor la ieșirea spre Alexandria, în locul în care ar fi trebuit să fie construit un parc industrial. Investiția a fost de mai multe milioane de euro, terenul unde ar fi trebuit să fie construit parcul industrial fiind vândut către firma privată. Construirea noului magazin Dedeman implică crearea a aproximativ 200 de locuri de muncă pentru care doritorii vor putea aplica după ce magazinul va fi clădit.

Frații Dedeman au un succes formidabil în afaceri

Frații Pavăl, supranumiți și Frații Dedeman, se află în topul tranzacțiilor imobiliare în 2022. Cei doi antreprenori din Bacău au realizat anul trecut cea mai mare tranzacție de pe piața românească.

Tot în 2022, frații Dedeman au mai dat o lovitură imobiliară impresionantă după ce au achiziționat prima fază a proiectului de birouri U-Center din zona Tineretului, dezvoltat de Forte Partners, în schimbul a aproximativ 90 de milioane de euro.

Frații Dedeman, Adrian și Dragoș Pavăl, cunoscuții patroni ai lanțului de bricolaj Dedeman, sunt în plină ascensiune și pe piața imobiliară. Cei doi se află pe primul loc în topul celor mai bogați români din 2022, conform topului realizat de către revista Forbes, cu o avere de 13 miliarde de lei!

Cine este moștenitoarea imperiului Dedeman

Karina este fiica lui Dragoș Pavăl, unul dintre cei doi frați care dețin imperiul Dedeman. Tânăra are în prezent 28 de ani și este absolventă a Universității Cambridge, în cadrul căreia a făcut un master în finanțe și real estate. După ce a terminat studiile în Marea Britanie, Karina s-a întors în România pentru a se implica în afacerea familiei. Deși este moltenitoarea unui adevărat imperiu financiar, Karina este o prezență discretă și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: