Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul sumbru! Simona Halep, la final de carieră!

Anunțul sumbru! Simona Halep, la final de carieră!

Anunțul sumbru! Simona Halep, la final de carieră!

Simona Halep ar putea fi la final de carieră. Iată cine a făcut acest anunț sumbru, care îi întristează pe toți fanii tenisului de câmp.

Anunțul sumbru! Simona Halep, la final de carieră!

Se face anul, în august 2023, de când Simona Halep stă pe tușă. Deja a ratat prezența la primele două turnee de Grand Slam ale anului acesta.

Cariera tenismenei este zguduită. După ce a fost depistată pozitiv în urma testului antidoping la US Open 2022, Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a identificat incorectitudini în pașaportul ei biologic, adăugând încă o acuzație în fața jucătoarei.

Ion Țiriac crede că Halep ar putea avea cariera încheiată după o pauză atât de îndelungată.

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși, e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi. Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte?

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm”, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Producătorul german de automobile, BMW, a anunţat finalul parteneriatului cu Simona Halep, menţionând totodată că o susţine în continuare pe sportivă, potrivit sursei menționate mai sus.

Anunțul sumbru! Simona Halep, la final de carieră!
Foto: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: