Redactia.ro
Home » Știri » Apple a aprobat primul telefon pliabil cu care va ieși pe piață

Apple a aprobat primul telefon pliabil cu care va ieși pe piață

Apple a aprobat primul telefon pliabil cu care va ieși pe piață

Apple a lansat deja patru telefoane de curând. Este vorba despre generația 12, iar zvonuri au apărut deja în ceea ce privește noile iPhone 13. Mai mult, acum au apărut informații cum că Apple ar face teste pentru a lansa două telefoane complet pliabile.

Primele telefoane pliabile făcute de Apple

Totuși, trebuie menționat că Apple nu aduce nicio noutate în ceea ce privește acest domeniu, pentru că telefoanele pliabile există pe piață de mult timp. Competitorii Samsung, Huawei și Motorola au ieșit deja pe piață cu asemenea modele, după ce au investit în cercetare. Totuși, acest lucru nu înseamnă că noile telefoane Apple nu vor avea succes, pentru că și cu tehnologia 5 G au avut întârzieri, dar încasările tot au fost un succes.

Apple i-a cerut producătorului Foxconn să creeze două prototipuri de carcase pliabile, pentru a putea lansa două astfel de telefoane în 2022 sau chiar 2023. Potrivit analizei specialiștilor care au fost atenți la informațiile surselor, unul dintre aceste telefoane Apple va semăna cu Samsung Galaxy Z Flip. Celălalt model pentru care Apple este în teste este Surface Duo produs de Microsoft.

Două telefoane pliabile marca iPhone

După ce telefoanele mai sus menționate au avut un mare succes, Apple a decis că este momentul să investească în cercetare pentru a produce un model asemănător. Astfel, a apelat la compania Foxconn, din Taiwan, care a produs dispozitive electronice pentru BlackBerry, iPad, iPhone, iPod, Kindle, Nintendo, telefoane Nokia, Xiaomi, PlayStation 3, PlayStation 4 sau Xbox One.

Informațiile despre acest subiect, la momentul de față, arată că aceste telefoane pliabile Apple vor avea ecran flexibil OLED, care va fi furnizat de Samsung Display.

Unul dintre prototipuri poate face ca un ecran cum este cel al iPhone 12, de exemplu, să se plieze la jumătate. Totodată, se speculează că ar putea să apară și un iPad care să se poată plia atât de mult încât să se transforme într-un iPhone.

Ar trebui să mai știi și faptul că ideea unui iPhone pliabil nu este nicidecum una nouă, ci aceasta a fost dezvăluită de compania americană încă din 2018, dar pandemia de coronavirus a schimbat acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: