Redactia.ro
Home » Monden » Armin Nicoară, revoltat pe polițiști: ”Le-am explicat că am fost după insulină, că este o urgență medicală”

Armin Nicoară, revoltat pe polițiști: ”Le-am explicat că am fost după insulină, că este o urgență medicală”

Scandalul lunii! Armin Nicoară a spus care este adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău

Celebrul saxofonit Armin Nicoară s-a confruntat cu o problemă, luni seară, cu oamenii legii. Acesta a ieșit din casă după ora 23:00, la ora unu dimineața, cu declarație pe propria răspundere în care a specificat că are o urgență medicală. Dar, oamenii legii nu l-au crezut, în contexul în care acesta suferă de diabet și avea nevoie rapidă de insulină.

Armin Nicoară, revoltat pe oamenii legii

Celebrul saxofonist, Armin Nicoară este revoltat pe oamenii legii. El a ieșit din casă după ora 23:00, cu declarația pe propria răspundere în care justifica motivul: i-a crescut glicemia și avea nevoie de insulină urgentă. Asta pentru că Armin suferă de diabet. Polițiștii nu l-au crezut că este o urgență  și i-au dat un avertisment.

Armin a povestit detaliat cum s-a întâmplat totul. Iubita sa este martoră la cele întâplate.

”TREABA A FOST ÎN FELUL URMĂTOR, EU STAU LA CLAUDIA ȘI AM PLECAT ACASĂ LA MINE, CA SĂ-MI IAU INSULINA, CARE ÎMI ERA ATÂT DE NECESARĂ ÎN MOMENTUL ĂLA. MI-AM DAT SEAMA CĂ TREBUIE SĂ-MI FAC INSULINA, PENTRU CĂ AVEAM GLICEMIA 300 ȘI ERAM ÎN PERICOL.

I-am zis Claudiei că trebuie să mergem la mine să iau insulina, să ne facem declarația pe propria răspundere, să fim în regulă. La semafor prind roșu și îmi zice Claudia că e poliția în dreapta, la celălalt semafor. Nu mi-am făcut griji nicio secundă, pentru că eram în regulă, aveam declarațiile la noi, nu mă gândeam nicio secundă că vom avea probleme. 

Eram sigur că vin după noi. Noi eram în regulă, cu declarația la noi, era o urgență medicală. Am plecat de la semafor, iar Poliția a venit după noi. Nu aveam nicio treabă, credeam că este totul în regulă. Aveam insulina în mână, că ne întorceam de la mine de acasă. Eu aveam glicemia mare, 300, eram puțin amețit. A venit primul polițist la geam și m-a întreabat ce caut pe stradă, la ora aia. Era ora 1 noaptea” a spus Armin Nicoară, pentru CANCAN.RO.

Mai mult, Armin a spus că o polițistă s-a îndreptat către el și i-a spus că pacienții nu-și pot face singuri insulina, drept urmare nu  l-au crezut cu ceea ce acesta a precizat în documentul respectiv.

„Le-am explicat că am fost după insulină, că este o urgență medicală, având în vedere faptul că eu sunt diabetic. Aveam declarația la noi, eram absolut în regulă. Au discutat la mașină, a venit o polițistă mai apoi și mi-a zis că nu am dreptate.Eu am crezut că îmi dă ceva sfaturi, dar ea a venit croită pe mine. Mi-a zis că insulina se face de către pacient, nu de către medic.

I-am explicat din nou că am fost acasă, pentru a-mi lua insulina, că mi-o fac singur. I-am spus că am glicemia mare, 300, mă grăbesc să ajung acasă, pentru a-mi face insulina. I-am arătat pe telefon… se uita la mine și îmi zice că aceasta nu este o urgență .

I-am explicat pentru a mia oară că am fost la mine acasă să-mi iau insulina și mi-a repetat că aceasta nu este o urgență, să fiu pe stradă la ora aia. Mi-a zis că mă poate amenda fără nicio reținere. Am rămas șocat, dacă nici măcar urgența medicală nu mai este urgență, atunci cum mai trebuie să mai procedăm?” a mai completat artistul.

Polițiștii i-au dat avertisment

Polițiștii nu s-au lăsat înduplecați de spusele lui Armin Nicoară și i-au dat un avertisment.

„Mi-a dat avertisment. O să ajungem să murim în case, ce mai contează declarația pe propria răspundere. M-a enervat faptul că au tratat cu nepăsare problema mea și nu le-a păsat nicio secundă de faptul că eu chiar depindeam de insulină, având în vedere faptul că aveam glicemia mare, ajunsese la 300. Nu am treabă cu Poliția, Poliția își face treaba, dar în cazul meu, mai ales că la mine chiar era o urgență medicală, eram și în regulă cu declarația pe propria răspundere…mi se pare un abuz. Am vrut să o întreb ce anume poate fi un caz urgent, dacă al meu nu era un caz urgent” a mai spus Armin Nicoară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: