Redactia.ro
Home » Știri » Artista care îi era rivală lui Gabi Luncă! De la ce pornise ura dintre ele

Artista care îi era rivală lui Gabi Luncă! De la ce pornise ura dintre ele

Gabi Luncă a avut o rivalitate în dragoste cu o colegă de breaslă. Mai exact, cu Romica Puceanu, deoarece și aceasta a avut, cândva, o idilă cu Ion Onoriu, soțul lui Gabi Luncă. Într-o zi, Romica Puceanu s-a răzbunat pe regretata cântăreață care s-a stins din viață, vineri noaptea, la vârsta de 83 de ani. Avea coronavirus și era internată de două săptămâni la Spitalul din Ilfov.

Artista care îi era rivală lui Gabi Luncă! De la ce pornise ura dintre ele

Gabi Luncă și Romica Puceanu au fost rivale în dragoste. Aceasta din urmă a fost invidioasă pe Gabi Luncă. deoarece avea o relație cu cel care i-a împărtășit și ei iubirea, cândva, acordeonistul Ion Onoriu. Într-o zi, Romica Puceanu s-a răzbunat pe regretată cântăreață de muzică lăutărească, potrivit pro2.protv.ro.

Pro2 - Gabi Lunca si Romica Puceanu, rivale in dragoste - Afla cum se razbuna o cantareata celebra cand e geloasa - FOTO VIDEO pro2.protv.ro - Stiri

Foto: Romica Puceanu (stânga) și Gabi Luncă cu soțul, Ion Onoriu (dreapta)

Gabi Luncă a avut o copilărie dificilă. La doar trei ani și jumătate și-a pierdut mama și a crescut în sărăcie. Într-un interviu pentru emisiunea ”Doamne de poveste” Gabi Luncă își amintea cu durere de momentul când și-a văzut mama în sicriu și cum i-a dus șase trandafiri albi.

DEZVALUIRI | Rivalele muzicii lautaresti. Romica Puceanu si Gabi Lunca iubeau acelasi barbat! Gabi Lunca: "Romica m-a imbatat si n-am mai putut canta" - WOWBiz

Foto: Gabi Luncă în tinerețe și soțul ei

Gabi Luncă, șase trandafiri albi pentru mama ei

O vecină a luat-o pe Gabi Luncă de mână și a dus-o să-și vadă mama moartă. Nu înainte de a-i tăia șase trandafiri albi de la colțul casei. Când a dat ochii cu mama sa, în sicriu, Gabi Luncă, copil fiind a început să tragă de mama ei, pentru a se scula. Nu înțelegea de ce femeia ”dormea” și toată lumea plângea în jurul său.

”Cand o aduce pe mama in sicriu, direct a pus-o, mi-aduc aminte ca i-a pus o masa acolo in curte si a pus-o cu sicriul deschis si toata lumea venea la ea. Ea era o femeie care era foarte respectata in sat acolo… Si ma duce bunica acasa si atunci o vecina spune „hai cu mine, hai sa mergem la mama ta”! La coltul casei aveam acolo un trandafir mare alb, era inflorit si vecina mea  a luat un cutit mare de la bucatarie de acolo de la noi din spate si a mers si a taiat cativa trandafiri, mi se pare ca 6 trandafir , nu am stiut ca la mort se duce cu sot si mi-a dat acesti trandafiri, i-a pus cu o hartiuta si zice” hai sa-i ducem lu’ mama ta”. Cand am vazut o pe mama mea a fost groaznic, trageam de ea ,de ce nu se scoala, de ce doarme, cum poate sa doarma mama si plangeau toti in jurul meu, plangea de mama, plangea de mine… Si am zis:  „de ce nu se scoala mama?”! „Nu mai e mama ta”, mi-a zis vecina!, povestea Gabi Luncă.

Gabi Luncă a crescut apoi cu mama vitregă care n-a lăsat-o să învețe decât șapte clase. Așa a ajuns să fie muncitor necalificat și să sape șanțuri. Colegele ei de muncă i-au observat talentul și o puneau să le cânte. Pentru a le cânta, îi făceau și norma. Mai târziu, Gabi Luncă a început să participe la diferite concursuri și într-o zi s-a dus la sora ei în București. Aici a venit cu scopul de a cânta la radio. Visul ei a devenit realitate și a avut ocazia să o cunoască și pe Maria Tănase. La început, Gabi Luncă și-a făcut o impresie negativă despre Maria Tănase, neștiind cine este.

„Imi tremurau picioarele, curgeau apele pe mine, in primul rand pentru ca am intrat unde era dorinta mea de o viata intreaga, 18 ani cat aveam atunci. Acolo am vazut o doamna cu o rochita roza de stamba cu dantela pe la volane, toata era numai volane, sedea greceste, asa cu picioarele sub rochie si injura ca barbatii si mie mi-a ramas in minte comportarea ei. „Ohh, ce urat vorbesti!”, dar nu am stiut cine e pana cand am intrebat. „Cum, nu o cunosti, pai e doamna Maria Tanase”!, a mai dezvăluit Gabi Luncă.

Cum s-a răzbunat Romica Puceanu pe Gabi Luncă

Gabi Luncă a fost chemată într-o zi la restaurant, la 13:30 de Romica Puceanu. I-a dat să bea atât de mult încât a îmbătat-o. Gabi Luncă crede că Romica Puceanu a decurs la acest gest pentru a nu-i mai da putere să cânte, din răzbunare.

Romica Puceanu şi Gabi Luncă, RIVALE pentru un bărbat: "M-a îmbătat intenţionat ca să nu mai pot cânta"

Foto: Romica Puceanu

”Ce a fost intre ei, treaba lor, asta era la tinerete, o fi fost o aventura dar pe parcurs Romica a ramas cu un zid intre mine si ea, dar eu nu am stiut de unde, daca eu stiam sigur ca nu aveam treaba si nu ma bagam cu ea!”, mai relata Gabi Luncă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: