Redactia.ro
Home » Știri » Așa se transportă pacienții la spital, În România. Această femeie își cară mama în spate, pentru că nimeni nu i-a oferit ajutor

Așa se transportă pacienții la spital, În România. Această femeie își cară mama în spate, pentru că nimeni nu i-a oferit ajutor

Spital târgu jiu

Imagini șocante la spitalul din Târgu Jiu, chiar acolo unde ministrul Sănătății a făcut o vizită joi. O femeie și-a cărat propria mamă în spate, pentru a o duce la consult, pentru că medicii nu au vrut să îi dea un cărucior să o ia în el și nici nu i-au dat voie să intre cu propria mașină în incinta spitalului, pentru că venea Nelu Tătaru în vizită.

Scene revoltătoare la Spitalul din Târgu Jiu

Pentru că nimeni nu le-a ajutat și deja așteptau de o oră, timp în care mamei sale i s-a făcut rău, femeia a decis să o care în spate până în spital.

Bătrâna avea dureri, după ce fusese operată la picior și venise la spital pentru consultație.

Nu ne dă nimeni niciun căruţ. Este operată la picior. Are două şuruburi şi am venit cu ea la consult, să-i tragă firele. Am ţinut-o în stradă o oră şi acum ne-a dat voie să intrăm cu ea. Vine ministrul şi nu avem voie să băgăm maşina în spital. Ce să facem? O luăm în spinare. O lăsăm aici să moară, ce să-i facem? Asta e”, a spus femeia revoltată.

Mai mult, fiica femeii bolnave îi acuză pe angajații spitalului că au amânat consultația femeii până când ministrul ar fi trebuit să își termine vizita.

Reacția lui Nelu Tătaru după aceste scene

Nelu Tătaru a reacționat imediat după ce aceste imagini au fost făcute publice. El se afla atunci în vizită la spitalul local și a ținut să transmită că pacientul este cel care este cel mai important într-un spital, iar această situație nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată.

„Este greşeală de management, tipică. Sunt chirurg, medic. Pacientul primează. Un caz prezentat la spital trebuie să fie preluat imediat, evaluat şi tratat în consecinţă. Nu contează dacă vine ministrul sau nu”, a spus ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății a spus că aceasta este o greșeală de management.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: