Redactia.ro
Home » Știri » Au fost înregistrate primele temperaturi negative în România

Au fost înregistrate primele temperaturi negative în România

temperaturi

Primele temperaturi negative din această toamnă au fost înregistrare joi dimineață la Joseni, judeţul Harghita: minus 4 grade Celsius. Vremea rămâne mai rece față de cea normală în această perioadă.

Joi va fi anormal de rece, cu temperaturi maxime între 14 grade Celsius, în depresiuni, și 22 de grade Celsius, în sudul țării.

Ploile vor fi prezente în cea mai mare parte a Dobrogei unde vor aduce cantități mai mari de apă, în timp ce în regiunile sudice și nordice vor fi slabe și vor apărea doar local. La altitudini mai mari de 1900m, ploile se vor transforma trecător în lapoviță și în ninsoare, potrivit Digi24.

Vine frigul în România. Joi se anunță prima ninsoare a sezonului

Vremea va continua să fie rece până duminică, atunci când temperaturile vor începe să crească ușor. Condițiile de ploaie vor fi prezente în nordul și în nord-estul țării până sâmbătă seara, apoi vor dispărea. La altitudini mari, vor mai fi fulguieli și lapoviță, iar vântul va avea intensificări.

În București se vor atinge maximum 20 de grade Celsius. Norii vor fi numeroși, iar vântul va adia ușor și va amplifica senzația de frig. Presiunea aerului va fi în creștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: