Redactia.ro
Home » Știri » Avertismentul hidrologilor. Cod GALBEN de inundații

Avertismentul hidrologilor. Cod GALBEN de inundații

Avertismentul hidrologilor. Cod GALBEN de inundații

Avertismentul hidrologilor. Cod GALBEN de inundații. Miercuri, hidrologii au emis o avertizare de cod galben de inundații pentru râurile din Bihor. Anunțul este valabil până miercuri seara.

Avertismentul hidrologilor. Cod GALBEN de inundații

Conform hidrologilor, se pot produce scurgeri considerabile pe versanți, torenți, pârâie, viituri rapide pe râurile mici care pot produce inundații locale și creșteri de debite. De asemenea pot exista niveluri cu posibile depășiri ale cotelor de atenție pe râurile mici din bazinele hidrografice Crișul Negru și afluenții aferenți9 sectorului aval S.H. Șuștiu, amonte S.H. Beiuș, din Bihor.

Inundațiile se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri mici din bazinul hhidrografic Briheni. Averizarea de cod galben este valabilă până miercuri seara la ora 22.00.

Vremea astăzi în țară

Conform Administrația Națională de Meteorologie, vremea se va încălzi în următoarea perioadă, dar pentru miercuri, veștile nu sunt tocmai îmbucurătoare. Temperaturile vor scădea în partea de vest a țării, iar înnorările vor fi destul de evidente încă din primele ore ale zilei.

Răcirea vremii se resimte de miercuri în partea de vest a teritoriului, acolo unde înnorările vor fi destul de persistente încă din primele ore ale zilei, astfel încât temperaturile nu vor mai trece de 10-12 grade în dealurile de vest.

Cel mai probabil că începând cu data de 7 martie, când pe de o parte se ameliorează vremea din acest punct de vedere în zona de vest a ţării şi mult aşteptatele ploi să apară şi în zonele estice”, au adăugat specialiștii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: