Redactia.ro
Home » Știri » Avertizare ANM: Cod galben de vânt puternic și ceață. Zonele vizate

Avertizare ANM: Cod galben de vânt puternic și ceață. Zonele vizate

Prognoza meteo 8 martie 2024: Ninsori la munte și ploi în restul țării

Avertizare ANM: Cod galben de vânt puternic și ceață. Zonele vizate

Avertizare ANM: Cod galben de vânt puternic și ceață

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi mai multe avertizări imediate de vreme nefavorabilă de tip cod galben pentru mai multe județe din România. Aceste avertizări includ fenomene meteorologice precum ceață densă și intensificări ale vântului, cu consecințe potențiale asupra circulației și siguranței publice. Județele vizate de aceste avertizări sunt Neamț, Bacău, Suceava, Vrancea, Covasna, Mureș, Harghita, Buzău, și Botoșani. Aceste avertizări sunt valabile până la ora 16:00, conform datelor oferite de ANM.

Zonele vizate

Iată detalii despre avertizările meteo emise pentru aceste județe:

Județele Neamț, Bacău, Suceava, Vrancea, și Botoșani vor fi afectate de intensificări ale vântului, care vor depăși la rafală 55…60 km/h. Aceste fenomene vor persista până la ora 16:00. În zona joasă a județului Neamț, localități precum Piatra-Neamț, Roman, Târgu Neamț, Săbăoani, Roznov, și altele, vor fi afectate de aceste intensificări ale vântului.

Județele Covasna, Mureș, și Harghita se confruntă cu intensificări ale vântului în zona de munte, cu viteze de rafală de până la 70…90 km/h. Localități din aceste județe, precum Miercurea Ciuc, Toplița, sau Gheorgheni, pot fi afectate de aceste fenomene.

De asemenea, județul Buzău va avea intensificări ale vântului în zona de munte, cu viteze de rafală de până la 70…90 km/h. Localități cum ar fi Nehoiu, Lopătari, sau Siriu vor resimți efectele vântului puternic.

Sursa foto: Arhivă

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: