Redactia.ro
Home » Știri » Avertizare ANM! Cod galben de vânt puternic şi ninsoare

Avertizare ANM! Cod galben de vânt puternic şi ninsoare

Avertizare ANM! Cod galben de vânt puternic şi ninsoare

Avertizare ANM! Cod galben de vânt puternic şi ninsoare în România. Iată detaliile!

Cod galben de vânt puternic şi ninsoare

ANM ne avertizează cu privire la un cod galben de vânt puternic şi ninsoare, în intervalul de timp, 31 ianuarie, ora 10:00, până la 1 februarie, ora 12:00.
Astfel, vom avea parte de viscol puternic la peste 1700 m în Carpații Meridionali și de Curbură:

     „ În intervalul menționat în Carpații Meridionali și de Curbură, la altitudini de peste 1700 m, vor fi perioade cu viscol (rafale în general de 70…80 km/h), zăpada va fi spulberată, iar vizibilitatea redusă.

La munte vor mai fi perioade cu viscol și în zilele următoare.

Local și temporar în regiunile sud-vestice, iar miercuri (01 februarie) și în cele centrale și nord-estice vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 50…55 km/h”, anunță ANM.

Cantitățile de precipitații în formă de ninsoare cresc în această săptămână

Elena Mateescu, meteorolog ANM, a anunțat că toate cantitățile de precipitații în formă de ninsoare vor crește în această săptămână:

„Acest acest ciclon polar e posibil să mai aducă aceste căderi masive de zăpadă, cum am văzut în acest weekend. Dacă nu în săptămâna asta, atunci într-una dintre săptămânile următoare. Urmărim cu atenție ce se întâmplă în weekend-ul viitor.

Dacă vorbim de marți, miercuri și joi, de creșterea valorilor de temperaturi, în special în partea de sud a țării, unde este posibil, mai ales în sudul extrem, să înregistrăm temperaturi între 8 până la 10 grade Celsius, valori peste ceea ce ar fi normal pentru această perioadă.

Așa cum arată informațiile la acest moment, este posibil ca sâmbătă, duminică și mai ales debutul următoarei săptămâni să aducă primele temperaturi cele mai coborâte”,  a susținut Elena Mateescu, potrivit Antena3 CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: