Redactia.ro
Home » Știri » Avertizare ANM! Meteorologii au emis cod roșu

Avertizare ANM! Meteorologii au emis cod roșu

Vremea ANM în Sâmbăta Mare. Prognoza meteo pentru București, Constanța, Iași, Brașov și Cluj de 1 mai

Administrația Națională de Meteorologie a emis artăzi mai multe coduri roșii, portocalii și galbene. Iată ce anunță meteorologii pentru următoarele 24 de ore.

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod roșu

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie  au emis cod roșu de ploi torențiale! Zonele vizate sunt  Județul Bihor: Ștei, Buntești, Pietroasa, Lunca, Drăgănești, Rieni, Câmpani, Budureasa. Intervalul de valabilitate este 11-07-2021 ora 15:20 până la : 11-07-2021 ora 16:50.  Cei de la ANM au precizat că aversele torenţiale vor depăși 35…45 l/mp . În zona avertizată în ultima oră s-au acumulat peste 50…60 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, vijelie

ANM a emis și patru coduri portocalii

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie  au emis în urmă cu puțin timp și patru coduri de tip portocaliu. Fenomenele meteo vizate sunt vijelie și averse torențiale. În județul Covasna ANM a anunțat că vor fi averse torențiale ce vor depăși 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină. În județul Vrancea vor fi vijelii, averse torențiale ce vor acumula 35…40 l/mp, grindină, frecvente descărcări electrice. În județul Bihor fenomenele vizate sunt averse torențiale ce vor acumula peste 35…45 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, vijelie. Iar în județul Bacău se anunță vijelie, local – averse torențiale ce vor acumula 35…40 l/mp, grindină, frecvente descărcări electrice. Intervalul de valabilitate al codurilor portocalii este aproximat de la 11-07-2021 ora 15:20 până la : 11-07-2021 ora 16:30.

Mai multe județe se află sub atenționare de cod galben. ” În intervalul menționat, în zona Carpaților Orientali și a Munților Apuseni și local în Moldova, Dobrogea, Muntenia, Crișana, Maramureș și în nord-vestul Transilvaniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și pe alocuri grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp.„, a fost mesajul publicat de cei de la ANM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: