Redactia.ro
Home » Știri » Avertizare ANM! Vremea se va schimba drastic de astăzi

Avertizare ANM! Vremea se va schimba drastic de astăzi

Avertizare ANM! Vremea se va schimba drastic de astăzi

Avertizare ANM. Meteorologii vin cu vești importante despre vreme. Potrivit ANM, un ciclon care a fpcut ravagii în Europa ajunge și în România. Vremea se va răci considerabil în toată țara.

Avertizare ANM! Vremea se va schimba drastic de astăzi

Potrivit meteorologolui Digi, se pare că un ciclon va ajunge în România, iar vremea se va răci considerabil.

Ciclonul care a adus precipitațiile din Italia și din sudul Elveției și sudul Austriei, adică au fost ploi si partea alpină au fost ninsorile consistente. Acest ciclon s-a declanșat încet încet către est și iată că în curusl zilei de mâine, ploile aduse de acesta ajung și la noi în țară. Vor intra prin sud-vestul României și se vor extinde în toate regiunile. Pentru că vor intra prin sud-vest, cantitatea mare de precipitații va cădea acolo. Acestea pot ajunge și la 30 de litri pe metru pătrat. Este o cantitate destul de importantă.„, a spus Simona Căpșună, meteorolog Digi.

Vremea se va răci considerabil

În următaorele zile, vremea se va răci. Un anticiclon provenit din centrul Asiei, este posibil să ajugă în România, cu un aer foarte rece în mișcare.

Ploile de la munte se vor transforma în ninsoare, iar pe parcursul zilei de joi s-ar putea depune primul strat de zăpadă. În restul țării, vor exista ploi. Maximele de vineri si sâmbătă vor fi de 3-13 grade.

În luna decembrie, vremea va avea temperaturi ridicate spre deosebire de cele normale. Sunt așteptate ploi în cea mai mare parte a țării.

Citeste si:O femeie din Iași s-a prezentat la medic după ce a început să se simtă rău. Ce s-a descoperit la radiografie

Loading...