Potrivit sursei citate, la finalul săptămânii vremea va deveni rece pentru această dată, cu temperaturi minime negative în toate regiunile. Încep ninsorile și lapovița.

Prognoza meteo pentru vineri

În vestul, nordul și centrul țării, vremea se va răci, cerul va avea înnorări accentuate și, temporar se vor semnala precipitații, la început sub formă de ploaie. Spre seară și noaptea în Transilvania, nordul Moldovei şi Maramureș vor fi și sub formă de lapoviţă și trecător ninsoare.

În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, cu ploi slabe și burniță, izolat în prima parte a intervalului. În centrul și sudul Moldovei, precum și în zona deluroasă a Munteniei trecător vor fi și ninsori și lapoviță.

La munte treptat vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și local, în regiunile estice, sud-estice şi vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 11 grade, cu cele mai ridicate valori în sud, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade.

Pe alocuri, în zonele joase, se va semnala ceață. În București cerul va fi variabil, mai mult noros noaptea, când trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Dimineața, vor fi condiții de ceață.