Redactia.ro
Home » Sport » Bănel Nicoliţă, gest de milioane pentru familie. Cum arată palatul construit de dragul lor

Bănel Nicoliţă, gest de milioane pentru familie. Cum arată palatul construit de dragul lor

GALERIE FOTO (2) Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță a avut o carieră îndelungată în fotbal, iar acum acesta se preocupă să le ofere tot ce au nevoie copiilor săi, dar și familiei care l-a crescut. El a construit o casă pentru mama sa, aceasta fiind o ființă extrem de importantă în viața lui.

Cum arată casa lui Bănel Nicoliță. A construit-o pentru familia lui

Bănel Nicoliță a povestit cât de mult înseamnă pentru el familia, vizibil emoționat. Fostul mare fotbalist a explicat că a avut o copilărie plină de lipsuri și încă de la vârsta de șapte ani el a început să aducă bani acasă.

Banii nu erau niciodată de ajuns, iarna este foarte greu pentru că nu aveau lemne, iar uneori abia aveau ce să mănânce.

„Mama înseamnă totul pentru mine! (…) Îmi amintesc cum venea săraca de la muncă și ne făcea imediat mâncare…Ea nu mai mânca, sărea peste masă. Vezi ce înseamnă o mamă? Nu ține cont de nimic și uită de ea. Bucuria ei cea mai mare e să-și vadă copiii fericiți. Gândește-te că dormeam câte trei în pat. (…) Nu exista posibilitate financiară ca să-ți cumperi lemne și așa mai departe. Nu erau gaze. (…) A fost foarte greu”, a spus Bănel Nicoliță.

Acele vremuri s-au dus, pentru că Bănel le-a construit alor săi o casă frumoasă și nu duce lipsă de nimic.

Bănel Nicoliță a divorțat. Care a fost motivul despărțirii de fosta soție

Motivul pentru care Bănel Nicoliță a divorțat a fost chiar fotbalul sau mai bine zis, iubirea pentru fotbal, pentru că după ce a cumpărat echipa Făurei, din localitatea natală, soția lui nu a vrut să se mute cu el acolo, iar atunci au luat decizia de a divorța.

Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soție nu a fost de acord. Am investit și bani, sentimente, mai multe chestii. Atunci a trebuit să renunț puțin la familie, să stau mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Normal că după un an, doi, a venit și scandalul. «Ai băgat bani acolo, te-ai dus acolo, ne-ai neglijat pe noi».

Asta a fost problema, motivul divorțului. Mi-a spus că dacă plec la Făurei, divorțăm. Eu am zis «OK». Eu sunt mai nebun, iubesc fotbalul, el mi-a dat tot ce am și vreau să dau și eu înapoi cât pot. Îmi asum toate greșelile, sunt vinovat”, a spus acesta.

Cum arată casa lui Bănel Nicoliță. A construit-o pentru familia lui
Cum arată casa lui Bănel Nicoliță. A construit-o pentru familia lui
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: