Redactia.ro
Home » Știri » Bebino răbufnește după zece luni în arest. Liderul Clanului Sportivului se consideră o victimă a sistemului

Bebino răbufnește după zece luni în arest. Liderul Clanului Sportivului se consideră o victimă a sistemului

Bebino răbufnește după zece luni în arest

Liderul Clanului Sportivilor Bebino se află în arest la domiciliu după ce a fost implicat într-o răfuială, care s-a finalizat cu rănirea acestuia. Acum, Bebino susține că 7 dintre cei implicați în conflict sunt în libertate, în timp ce el nu are voie să iasă din casă.

Bebino răbufnește după zece luni în arest. Liderul Clanului Sportivului se consideră o victimă a sistemului

Marius Alin Alecu, zis Bebino, liderul Clanului Sportivului este revoltat. Acesta se află în arest la domiciliu de 10 luni, după ce a fost implicat într-un scandal. În luna ianuarie, Bebino a intrat în conflict cu Cezar Petcu, zis Joe. Liderul clanului Sportivilor a fost rănit de acesta, care la scurt timp s-a predat la poliție, fiind arestat preventiv.

Astfel, atât Bebino cât și Joe sunt acuzație de tentativă de omor. Bebino le-a oferit un interviu celor de la ANtena 3 în care a declarat că scandalul a pornit de la o fată. Mai mult, tânărul în vârstă de 27 de ani susține că este victima sistemului, după ce 7 dintre cei implicați în scandal, se află în libertate. „Din câte văd eu, au susținerea autorităților. Nu ai cum să fii și șmecher și prăduitor. Eu sunt o victimă a sistemului. Cu toate dovezile în vață, eu sunt de 10 luni pe domiciliu. Și nu mi se acordă nicio șansă., a spus acesta.

Bebino, supărat pe autorități

Bebino este revoltat pe faptul că autoritățile nu îl lasă în libertate, având în vedere că el a fost cel rănit. „Pe mine mă țin trei declarații în acest dosar. Ale lui Cezar, Mohamed și Împușcatu Florin, care susțin că l-am tăiat eu. Le-am spus să facă testul poligraf și mi s-a respins. Fapt pentru care, în următoarele zile o să-l fac eu. Să vadă că eu nu am avut nicio armă și că nu am tăiat pe nimeni„, a mai spus Bebino.În urma conflictului, Bebino a fost dus cu targa, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București. Acesta a ajuns la spital cu două degete amputate, torace tăiat și câteva tendoane secționate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: