Redactia.ro
Home » Sport » Bernie Ecclestone a devenit tată la 89 de ani! I s-a născut primul băiat

Bernie Ecclestone a devenit tată la 89 de ani! I s-a născut primul băiat

Bernie Ecclestone, Formula 1

Bernie Ecclestone a anunțat că soția sa, Fabiana Flosi (45 de ani) a născut miercuri. Fostul boss al F1 este în culmea fericirii, acesta fiind primul său băiat.

Cotidianul Marca anunță că atât bebelușul cât și mămica se simt foarte bine.

„Fiul nostru s-a născut. Numele lui este Ace. Sunt foarte mândru. Totul a fost foarte simplu, s-a terminat în 25 de minute. Mulţumesc Domnului”, a fost prima declarație a lui Bernie Ecclestone, pentru cotidianul Marca.

În luna aprilie atunci când a anunțat că va deveni tată, fostul boss al F1 spune și care este cea mai mare dorință a sa. Să-l învețe pe băiețel cât mai repede să joace table. În schimb soția milionarului a declarat că nu dorește ca fiul ei să fie vreodată interesat de Formula 1.

Ecclestone și Fabiana s-au căsătorit în 2012

Bernie Ecclestone și Fabiana Flosi s-au căsătorit în urmă cu 8 ani. Ceremonia a avut loc în Elveția, la cabana magnatului din Gstaad și totul a fost făcut foarte discret. Bernie Ecclestone și Fabiana s-au cunoscut în anul 2009, la Marele Premiu de Formula 1, al Braziliei. În acel moment brazilianca era vicepreședinte de marketing. După doar câteva luni s-au logodit. Omul de afaceri a mai fost căsătorit de două ori. Prima soție a fost Ivy Bamford, cu care are o fiică, Deborah. Apoi timp de 24 de ani a fost căsătorit cu Slavica Radici, un fost model din Croația. Împreună au două fete, Tamara şi Petra. Cea mai mare fiica a lui Bernie Ecclestone are 65 de ani, iar cea mai mică are 31 de ani. De asemenea omul de afaceri are și cinci nepoți.
Magnatul are o avere uriașă. Doar din vânzarea Formulei 1 a obținut aproximativ 7,6 miliarde de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: