Redactia.ro
Home » Monden » Betty Blue a postat un mesaje emoționant în memoria mamei sale! Fiica lui Florin Salam are inima plină de dor

Betty Blue a postat un mesaje emoționant în memoria mamei sale! Fiica lui Florin Salam are inima plină de dor

Betty Blue a postat un mesaje emoționant în memoria mamei sale! Fiica lui Florin Salam are inima plină de dor

Betty Blue a postat un mesaj emoționant în memoria mamei sale, Fănica. Fiica celebrului Florin Salam a stârnit un val de lacrimi în mediul online după ce și-a pus pe tavă sentimentele. 

Betty Blue a postat un mesaje emoționant în memoria mamei sale! Fiica lui Florin Salam are inima plină de dor

Fiica lui Florin Salam se gândește mereu la cea care i-a dat viață și care ar fi împlinit 39 de ani pe 11 septembrie. Fănica s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009, iar manelistul și copiii lui au trecut prin clipe extrem de dificile în acea perioadă. Betty Blue a postat o fotografie cu mama ei pe rețelele sociale, de care îi este foarte dor.

Fiica artistului a postat un mesaj emoționant în memoria mamei sale, Fănica, la mai bine de 12 ani de când s-a stins din viață. Fiica lui Florin Salam nu a încetat niciodată să se gândească la femeia care i-a dat naștere. Tânăra a postat o fotografie cu mama ei, alături de o descriere emoționantă. Soția lui Florin Salam ar fi împlinit 29 de ani pe 11 septembrie.

”Astăzi ar fi fost ziua ei… Pentru mine, ea încă este prezentul, nu trecutul. Cea care mi-a dat viață o voi iubi la infinit  #Mama”, a scris Betty Salam pe contul de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betty Blue (@bettyblue.official)

Urmăritorii cântăreței i-au lăsat sute de comentarii la această postare. Mulți dintre ei au remarcat asemănarea dintre Betty Salam și mama ei și i-au transmis mesaje de încurajare.

„Cât de mult semeni cu mama ta. Dumnezeu s-o odihnească!/ Foarte frumoasă mamă ai avut, iar tu semeni leit cu ea! Odihnă veșnică printre îngeri!/ Sunteți ca 2 picături de apă! Mama ta trăiește în tine și prin tine! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Ce a spus Florin Salam desprea moartea soției sale

De asemenea, nici Florin Salam nu se sfiește să spună că îi duce dorul soției lui. În urmă cu câteva luni, artistul a făcut dezvăluiri tulburătoare despre moartea soției sale. Fănica Stoian s-a stins din viață în aprilie 2009, iar cântărețul a trecut prin clipe foarte grele. Interpretul de manele a recunoscut cât de greu i-a fost să-și revină din șoc.

Florin Salam a declarat că a stat închis într-o cameră mai bine de o lună de la tragicul eveniment. Acesta nu a mai fost capabil să-și reia activitatea muzicală o perioadă, marcat de trecerea în neființă a femeii iubite.

„Iubirea îmi dă și viață, dar mi-o și ia. Eu de aia sufăr mult… Prima dată a fost atunci când am pierdut-o pe mama copiilor mei, pe Fănica. Atunci… nu știu dacă pot să descriu… mai ales când am auzit. Am crezut că am dispărut și eu. Mă uitam pe un geam, vedeam situația și nu îmi venea să cred. Nu știam cum să prezint eu. Durerea era cum era (…) Nici nu știam ce să hotărăsc, cum să fac. Am înnebunit. Am stat vreo lună și ceva închis într-o cameră”, a dezvăluit Florin Salam, în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

Fănica Stoian s-a infectat cu virusul Hepatitei C, care i-a cauzat ciroza. Aceasta avea nevoie de un transplant, însă nu s-a găsit niciun donator în timp util. După ce a intrat într-un blocaj renal, femeia a intrat într-o criză de septicemie, cauzându-i decesul, scrie libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: