Redactia.ro
Home » Știri » Bill Gates a înșelat-o pe soția lui cu o angajată Microsoft! Femeia a povestit totul într-o scrisoare

Bill Gates a înșelat-o pe soția lui cu o angajată Microsoft! Femeia a povestit totul într-o scrisoare

Bill Gates a înșelat-o pe soția lui cu o angajată Microsoft! Femeia a povestit totul într-o scrisoare

Bill și Melinda Gates se află în plin divorț după ce au decis să-și rupă căsnicia la 27 de ani de la nuntă. Se pare că tocmai acum au ieșit la iveală detalii șocante despre relația lor. Fondatorul Microsoft și-ar fi înselat soția cu o angajată. 

Bill Gates a înșelat-o pe soția lui cu o angajată Microsoft! Femeia a povestit totul într-o scrisoare

Unul dintre cele mai mari secrete ale lui Bill Gates s-a aflat de curând! Se pare că multimiliardarul și-a înșelat soția cu o angajată Microsoft și mai mulți angajați ai companiei sale au dezvăluit că acesta obișnuia să facă avansuri unor femei la locul de muncă.

Dacă până acum s-a crezut că Jeffrey Epstein a fost un personaj principal în ceea ce privește divorțul lor, iată că și infidelitatea lui Bill Gates a jucat un rol destul de important. În anul 2019, specialiștii de la Microsoft au pornit o adevărată anchetă, după ce una din angajate a făcut dezvăluiri uimitoare despre relațiile sexuale pe care le-a avut cu Bill Gates. Ulterior, acesta a demisionat, iar motivul demisiei nu a fost unul destul de clar, spunând la vremea aceea că dorește să se axeze mai mult pe activitățile sale umanitare.

După ce Bill Gates a demisionat, purtătorul său de cuvânt a declarat că acuzațiile pe care i le aduce tânăra nu au absolut nicio legătură cu demisia și că a fost o alegere pe care acesta a luat-o din alte motive. La finalul anului 2019, membrii consiliului de administrație al Microsoft au lansat investigația și au descoperit că, de fapt, Bill Gates a avut o relație amoroasă cu angajata timp de mai mulți ani. După aceste descoperiri, membrii consiliului Microsoft au angajat o firmă pentru realizarea unei anchete amănunțite.

Femeia misterioasă este, de fapt, inginer Microsoft și a transmis o scrisoare în care a povestit cum a decurs toată relația lor intimă. Tânăra a mai solicitat mutarea ei într-o altă locație și alte schimbări la sediul Microsoft pentru a sta cât mai departe de Bill Gates.

Bill Gates a încercat să aibă relații sexuale și cu alte femei

De asemenea, femeia a cerut ca Melinda Gates să fie inștiințată cu privire la toate aspectele pe care le-a descris în scrisoarea cu pricina.

”A fost o aventură terminată în urmă cu aproape 20 de ani pe cale amiabilă. Decizia sa de a pleca din consiliul de administrație nu are niciun fel de legătură cu această chestiune. El și-a exprimat interesul de a dedica mai mult timp pe filantropiei cu câțiva ani în urmă”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Conform presei internaționale, Bill Gates ar fi încercat să aibă relații cu angajate de sex feminin de la Microsoft și de la Fundația Bill & Melinda Gates, companie pe care o conduce alături de soția sa. El a abordat mai multe femei în biroul său pe perioada căsniciei cu Melinda Gates și a invitat la întâlnire două din angajatele companiei pe care o conduce alături de ea. Una din angajate l-a respins, printr-un mail, iar cealaltă nu i-a răspuns.

Nu se știe dacă Melinda Gates știa sau nu de comportamentul soțului ei față de femeile cu care se întâlnea la birou, dar se pare că un alt factor important în divorțul celor doi a fost prietenia lui Bill Gates cu Jeffrey Epstein, unul dintre cei mai mari infractori, acuzat de pedofilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: