Redactia.ro
Home » Știri » Bill Gates încă poartă verigheta după divorț! Milionarul i-a spus lui Epstein că avea o căsnicie toxică cu Melinda

Bill Gates încă poartă verigheta după divorț! Milionarul i-a spus lui Epstein că avea o căsnicie toxică cu Melinda

GALERIE FOTO (3)Bill Gates încă poartă verigheta după divorț! Milionarul i-a spus pedofilului Epstein că avea o căsnicie toxică cu Melinda

Bill Gates continuă să poarte verigheta, chiar dacă el și soția lui au luat decizia să divorțeze. Fondatorul Microsoft, în vârstă de 65 de ani, a fost fotografiat sâmbătă în timp ce părăsea un hotel din Manhattan. 

Bill Gates încă poartă verigheta după divorț

Bill Gates poartă încă verigheta, chiar dacă a divorțat de soția sa Melinda la începutul acestei luni, după cum au anunțat cei doi pe 3 mai, după 27 de ani de căsnicie. Îmbrăcat lejer, într-un tricou gri, cu pantaloni bleumarin și un pulover legat în jurul taliei, Bill Gates a purtat o mască în timp ce își supraveghează fiica și se urcă apoi într-un SUV alb.

Bill Gates încă poartă verigheta după divorț! Milionarul i-a spus pedofilului Epstein că avea o căsnicie toxică cu Melinda

Miliardarul a avut o frizură neobișnuită pentru el și avea aparent gândurile departe, chiar dacă zâmbea alături de fiica sa. Bill Gates a stat retras în tot timpul scurs de la anunțul divorțului, iar înainte de a fi văzut în New York toată lumea credea că s-a izolat într-o stațiune de golf exclusivă din California, unde deține un conac de 12,5 milioane de dolari, potrivit stirileprotv.ro.

Bill Gates încă poartă verigheta după divorț! Milionarul i-a spus pedofilului Epstein că avea o căsnicie toxică cu Melinda

Milionarul i-ar fi spus lui Jeff Epstein că relația sa cu Melinda e toxică

După anunțul divorțului, miliardarul s-a confruntat cu o serie de acuzații privind comportamentul său inadecvat de la Microsoft, inclusiv o aventură extraconjugală de acum mai mulți ani și lovirea a numeroși angajați. De asemenea, au fost ridicate întrebări serioase cu privire la natura presupusei sale prietenii cu pedofilul condamnat Jeffrey Epstein, miliardarul care s-a sinucis în august 2019.

Ziarele Daily Beast și New York Times susțin că Bill Gates și Epstein s-au întâlnit de mai multe ori între 2011 și 2014. O sursă a spus că Bill Gates chiar i-ar fi mărturisit pedofilului Epstein despre căsătoria sa cu Melinda că este toxică, iar în urmă cu ceva timp, un reprezentant al fondatorului Microsoft a transmis că informațiile acestea sunt inexacte.

“Orice afirmație conform căreia Gates a vorbit despre căsătoria sa sau despre Melinda într-un mod disprețuitor este falsă. Bill nu a primit și nu a solicitat niciodată sfaturi personale de niciun fel de la Epstein – cu privire la căsătorie sau orice altceva. Bill nu s-a plâns niciodată de Melinda sau de căsătoria sa către Epstein. Zvonurile și speculațiile din jurul divorțului lui Gates devin din ce în ce mai absurde și este regretabil faptul că persoane care cunosc prea puțin sau deloc situația sunt citate ca surse”, a spus purtătorul de cuvânt, contestând numărul de întâlniri dintre cei doi miliardari.

Anumite informații arată că Melinda Gates și-a exprimat disconfortul față de relația dintre soțul ei și Epstein încă din anul 2013. Asta a venit după ce soții Gates au luat o dată cina Epstein la casa lui din Manhattan, iar Melinda a spus despre miliardarul pedofil că este ”înfiorător”.

Relația dintre Gates și Epstein a devenit de notorietate în octombrie 2019, la doar cîteva luni după ce miliadarul pedofil a fost găsit mort în celula sa din Manhattan, înaintea procesului său privind traficul sexual de copii. A fost exact perioada în care Melinda a contactat prima dată avocații specializați în divorț, scria Wall Street Journal.

Între timp, Melinda nu a fost încă văzută public după anunțul divorțului. Ea a spus cu acea ocazie că relația lor a fost „iremediabil ruptă” și a spus că au stabilit împreună un plan de împărțire a bunurilor în afara sălii de judecată.

“Nu mai credem că putem crește împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieții noastre”, au scris ei într-o declarație comună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: