Redactia.ro
Home » Știri » BLESTEMUL milioanelor de euro câştigate la Loto. Oamenii care şi-au distrus viaţa după ce a dat norocul peste ei

BLESTEMUL milioanelor de euro câştigate la Loto. Oamenii care şi-au distrus viaţa după ce a dat norocul peste ei

Posibil să sune ciudat, dar câştigul la Loto poate fi şi un blestem. Există nenumărate cazuri de români care, după ce au dat lovitura la Loto 6/49, de exemplu, şi-au distrus vieţile.

Unii dintre ei au murit, alţii au ajuns mai săraci decât erau înainte de a pune mâna pe bani.

Soarta a fost crudă cu ei

Să luăm cazul lui Andrei Butnaru, din Galați. El este unul dintre câștigătorii marelui premiu de la Loto care a fost găsit mort în urma unui stop cardiac. 4,9 milioane euro i-au intrat în cont în 2019, iar la revendicarea sumei, el a zis: ”Cine face ca mine, ca mine să pățească”.

Apoi, ar mai fi Gheorghe Ciubotaru (62 ani). El a încasat potul de 340.000 lei la 5/40. Din suma primită și-a achiziționat mult visatul automobil german, care, după doar câteva luni l-a pus față în față cu moartea. În urma unei depășiri, a intrat într-un un microbuz care circula regulamentar, și a decedat pe loc, potrivit fanatik.ro.

Pe alţii, banii i-au dus la sapă de lemn

2,4 miliarde lei vechi a fost profitul lui Mădălin David din Curtea de Argeș. O parte din bani i-a irosit la jocurile de noroc, iar ce i-au mai rămas s-au dus odată cu falimentul băncii în care îi avea depuși. ”Ghinionul” l-a lovit atât de puternic, că a ajuns la închisoare în urma unei încăierări.

Un destin la fel de dur a avut şi Daniel Neculai Amariei care, în 2003, punea mâna pe suma de 1,3 milioane dolari. Apartamentele fraților sunt singurele imobile rămase în urma câștigul de la 6/49, restul investindu-i în afaceri și mașini scumpe, pe care le-a pierdut numaidecât. A ajuns să locuiască la bunica lui în comuna suceveană Baia.

Romanița Iovan a câștigat la Loto

Romanița Iovan a anunțat că a câștigat la Loto de Revelion 2023. Creatoarea de modă a spus și câți bani a încasat, iar sumă nu este deloc una mare.

„Și mi s-a întâmplat o chestie super funny, super mișto. Am câștigat la Joker un număr și Joker-ul. Asta înseamnă 17-18 lei, dar abia aștept să mă duc să îi iau. E ca un fel de porte-bonheur. Nu contează suma, contează câștigul”, a dezvăluit Romanița Iovan la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: