Redactia.ro
Home » Monden » Boris Johnson, din nou tătic! Soția premierului britanic este însărcinată

Boris Johnson, din nou tătic! Soția premierului britanic este însărcinată

Boris Johnson, din nou tătic!

Boris Johnson, din nou tătic! Motive de bucurie în familia Johnson. Premierul britanic, Boris Johnson va deveni tătic pentru a șasea oară, iar anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare. Soția sa, Carrie Symonds este însărcinată, iar în preajma Crăciunului va naște.

Boris Johnson, din nou tătic! Soția premierului britanic este însărcinată

Boris Johnson, din nou tătic! Premierul britanic este în culmea fericirii! Carrie Symonds, soția sa, a anunțat pe contul de socializare că este din nou însărcinată. Carrie a declarat că este foarte fericită că vor mai avea un copil, având în vedere că l-a începutul anului 2021 aceasta a pierdut o sarcină.Borris Johnson, în vârstă de 57 de ani, și Carrie Symonds, 33 de ani, s-au căsătorit anul acesta, în luna mai.

Cei doi au organizat o ceremonie care a avut loc într-un loc discret. Aceasta a fost prima nuntă a unui premier britanic în funcție după 200 de ani. În anul 2019, Boris Johnson și Carrie Symonds s-au logodit, iar în 2020 a venit pe lume primul lor copil. Fiul lui Boris Johnson s-a născut imediat după ce premierul britanic a trecut printr-o formă destul de gravă de covid, așa că Boris și-a numit fiul chiar după numele doctorilor ce i-au salvat viața, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

La 33 de ani, Carrie se află la prima căsătorie.premierul britanic se află la a treia căsătorie, iar din cel de-al doilea mariaj, cu avocata Marina Wheeler, Boris Johnson mai are patru copii, doi băieți și două fete. Boris Johnson s-a căsătorit cu Allegra Mostyn, în perioada 1987-1993 și în 1993-2020 cu Marina Wheeler.

Fiica lui Boris Johnson este model XXL

Familia Johnson este considerată una dintre cele mai puternice familii politice din Regatul Unit. În timp ce Boris Johnson este ocupat cu funcția de ministru, fiica sa cea mare, Lara, este un model de succes. Deși are zeci de kilograme în plus, fiica premierului britanic le-a demonstrat tuturor că greutatea nu reprezintă nicicum imperfecțiunea.

Lara este un adevărat exemplu pentru femeile de dimensiuni mari, demonstrându-le că pot fi atrăgătoare cu ajutorul lenjeriei intime speciale. La 28 de ani, fiica premierului britanic a devenit model pentru a încuraja și alte femei cu forme să își urmeze visul. „Aceste articole de îmbrăcăminte nu vor rezolva ceea ce s-ar putea să nu-ți placă la corpul tău. Când sunt bine concepute, acestea îmbunătățesc ceea ce aveți deja, sau imită forma preferată a corpului de astăzi.”

Înainte de a face poze în lenjerie intimă, Lara a declarat că a fost emoționată având în vedere că este cea mai îndrăzneață poziție în care a susținut un interviu. „Îmi dau seama că aceasta este cea mai îndrăzneață poziție în care am susținut vreodată un interviu. Sunt goală de la brâu în sus. Pe măsură ce ieșim din blocaje multiple, hedonismul se combină cu dorința de a arăta cât mai bine”, a spus Lara.

Lara este cea mai mare dintre cei patru copii ai lui Boris Johnson, cu cea de-a doua soție, Marina Wheeler. Este jurnalistă și critic de modă, semnând articole pentru publicații precum Love, Vogue și V Magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: