Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte a fost dată în judecată de cumnata ei! Motivul este halucinant

Brigitte a fost dată în judecată de cumnata ei! Motivul este halucinant

Brigitte a fost dată în judecată de cumnata ei

În urma declarațiilor șocante pe care le-a făcut Brigitte Pastramă cu o săptămână în urmă, familia soțului ei a luat măsuri. Astfel, Brigitte a fost dată în judecată de cumnata ei, Simona Necula. 

Brigitte a fost dată în judecată de cumnata ei

În urmă cu aproape o săptămână, Brigitte Pastramă a povestit la Antena Stars ultimele întâmplări nefericite din familia sa. Bruneta a făcut multe dezvăluiri scandaloase și a oferit detalii despre cearta pe care o are cu Simona Necula, cumnata sa, care se află într-o relație de prietenie cu revivala Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă.

Sătulă de acuzațiile vedetei, Simona Necula a dat-o în judecată pe Brigitte pentru calomnie. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București, săptămâna trecută, pe 10 noiembrie, scrie playtech.ro.

Secretele familiei Pastramă

În urmă cu câteva luni, a început un scandal monstru în familia Pastramă. Triunghiul amoros format din Brigitte, Florin și Raluca Podea s-a ramificat pe parcurs, alăturându-se și iubita fratelui lui Florin.

”Nu știu, sunt în familie, iar eu nu am de-a face cu acest scandal. Este adevărat că ele au ceva discuții, dar nu mă privesc”, a declarat Raluca Podea.

Deși această menționează că nu-și are locul în aceste discuții, Brigitte a scris pe Facebook faptul că ea, împreună cu Simona Necula, cumnata, au uneltit împotriva ei pentru a-i distruge căsnicia.

”Dragii mei, am stat mult până am decis să că împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia Pastramă! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, însăți ”cumnățica” mea, Simona Necula, care, împreună cu Raluca Podea, au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime. Șocant este că, în tot acest timp, eu am fost cea care i-am scos de la amanet mașina lăsată pentru a-și implanta sprâncene și umfla fundul, 7.000, precum și în nenumărate rânduri, i-am împrumutat sume de mii de euro pentru a-și plăti casa unde stă și unde, ce credeți? Locuia din când în când și Raluca Podea, cu fiul”, a declarat Brigitte.

Brigitte Pastramă a fost amenințată de socri

În timpul unui interviu pe care l-a acordat la Antena Stars, Brigitte a scos la iveală problemele pe care le-a avut cu familia soțului ei. Potrivit acesteia, părinții soțului ei i-au cerut bani și au amenințat-o pe ea, dar și pe mama ei.

Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele”, a declarat Brigitte Pastramă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: