Redactia.ro
Home » Știri » Brigitte e TERMINATA. Fostul iubit s-a razbunat si a DISTRUS-O

Brigitte e TERMINATA. Fostul iubit s-a razbunat si a DISTRUS-O

Chiar daca din punct de vedere sentimental o duce bine, din punct de vedere material Brigitte are mari probleme.

Brigitte Sfat, lasata fara bani de fostul iubit? Se pare ca bruneta urmeaza sa-si inchida magazinul de haine din mall pentru ca este in pragul falimentului, scrie ciao.ro

Vinovat de acest lucru pare a fi fostul iubit, Corneliu Oana, pe care Brigitte il acuza ca i-a sabotat afacerea si ca i-ar fi cheltuit toate incasarile din ultimele trei luni, lasand-o cu datorii. Mai precis, 70.000 de euro.

Atunci cand Brigitte a plecat la „Ferma”, Corneliu Oana si-a luat angajamentul ca va avea avea grija atat de cei doi copii ai lui Brigitte, cat si de afacerea ei, magazinul de haine unde cei doi erau asociati.

Citește și: Brigitte Sfăt va fi pedepsită după ce s-a cuplat cu Florin Pastramă

Brigitte, înșelă la bani de fostul iubit

„Corneliu s-a lăudat pe la tv că a avut grijă de copii şi de afaceri… omul ăsta i-a mâncat toţi banii, a adus-o în pragul falimentului, căci urmează să închidă magazinul în care a investit 100.000 de euro. În cele trei luni în care ea a lipsit de acasă, el i-a mâncat cam 50.000 de lei.

Dintre care 20.000 de lei banii de pe card pe care i-a lăsat ca să aibă grijă de copii. A luat trei bluze pentru Sarah, iar restul i-a mâncat el. Şi alţi 30.000 de lei, banii din încasările magazinului din care trebuia să achite chiria şi alte cheltuieli.

Când Brigitte a revenit din Ferma şi s-a dus la magazin, şi-a pus mâinile în cap. Globurile de la Crăciun erau tot în vitrine, marfa nearanjată şi datorii imense. I-a distrus afacerea! Acum ea a pus reduceri de 50% la haine pentru că vrea să vândă totul şi să închidă magazinul”, au spus surse din anturajul vedetei pentru Click!.

Se pare ca nici Cornel nu a fost „cuminte” si in lipsa lui Brigitte si-a facut de cap cu o alta femeie, o fosta iubita.

„Relaţia aceasta de aproape un an a costat-o pe Brigitte 50.000 de euro. L-a dus în vacanţe, i-a pus toţi dinţii, i-a cumpărat haine noi, i-a plătit chiria în Cosmopolis şi i-a cumpărat până şi hârtie igienică. A fost un om pe interes. Când a plecat din casa lui Brigitte, Corneliu i-a luat până şi periuţa dentară pe care dăduse 1.000 de lei.

Şi, de parcă nu era de ajuns, el a înşelat-o de două ori, în decembrie, cu fosta iubită. Acesta este şi motivul pentru care Brigitte s-a despărţit de el când a intrat în «Ferma». Femeia respectivă i-a spus lui Brigitte că o să îşi ia ţeapă cu el, pentru că şi pe ea a mâncat-o de bani”, au spus aceleasi surse pentru Click!.

Citește și: Lovitură de teatru! Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit: „Și-a bătut joc de mine! M-a făcut de râs la TV”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: