Redactia.ro
Home » Știri » Bucureștenii ar putea plăti mai mult pentru căldura. Despre ce sumă este vorba

Bucureștenii ar putea plăti mai mult pentru căldura. Despre ce sumă este vorba

Bucureștenii ar putea plăti mai mult pentru căldura. Despre ce sumă este vorba

Bucureștenii ar putea plăti mai mult pentru căldura. Despre ce sumă este vorba. Căldură mai scumpă în Capitală.Conducerea RADET a propus un plan în care gigacaloria costă mai mult cu 8 lei, de anul viitor.

Bucureștenii ar putea plăti mai mult pentru căldura. Despre ce sumă este vorba

Conform Digi24, conducerea sociețății a propus un plan în care gigacaloria costă mai mult cu 8 lei, începând de anul viitor. Este vorba despre majorarea tarifului subvenționat, de la 137 la 154 de lei. Bucureștii ar putea plăti fără subvenția de 50% acordată de primărie, 290 de lei pentru o gigacalorie. Miercuri, proiectul va fi discutat în Consiliul General, și va prevede o majorare progresivă a tarifului, care ar urma să ajungă la 311 lei, în 2044.

Dacă propunerea va fi adoptată, vom asista la prima majorare a prețului căldurii în Capitală, după nouă ani.

De asemenea, primarul general al Capitalei avertizează că va face o plângere penală împotriva Guvernului, după ce i-a fost refuzată alocarea a 700 de milioane de lei din Fondul de rezervă. Gabriela Firea a mai spus că și-ar dori o audiență la prim-ministrul României: „Așa cum este și normal”.

Gabriela Firea nu știe de unde va lua bani pe final de an

Primarul general al Capitalei, a fost întrebată de unde va lua bani pe final de an, aceasta precizând că nu știe momentan, și a făcut un apel către prim-ministrul, Ludovic Orban.

E foarte dificil să spun în acest moment, avem o rectificare negativă în ședinta CGMB de săptămâna viitoare. Vom tăia de peste tot. De unde nu pot să tai sub nicio formă și fac apel către domnul prim-ministru, nu putem să tăiem de la spitale, de la termoficare, de la transportul public în comun, nu putem să tăiem toate stimulentele financiare pentru persoanele cu dizabilități. (…) Banii bucureștenilor și banii țării nu sunt propriile buzunare ale politicienilor care se află acum vremelnic la guvernare”, a declarat Gabriela Firea.

Citeste si:Au găsit o mașină abandonată în pădure. Când s-au uitat în interiorul ei au rămas uimiți

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: