Redactia.ro
Home » Coronavirus » Bugetul zilnic pentru mâncarea pacienților dintr-un spital din România este de 10 lei. Comisar OPC: “Mâncarea este din ce în ce mai proastă pe zi ce trece”

Bugetul zilnic pentru mâncarea pacienților dintr-un spital din România este de 10 lei. Comisar OPC: “Mâncarea este din ce în ce mai proastă pe zi ce trece”

Un comisar OPC din Brașov a postat pe pagina sa de Facebook o imagine șocantă cu mâncarea care le este oferită pacienților depistați cu Covid-19 și internați într-un spital de boli infecțioase.

Sorin Susanu, șeful Corpului de Control al ANPC și al Protecției Consumatorilor Brașov, a postat fotografia cu mâncarea primită de pacienții internați la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, declarând că “mâncarea este din ce în ce mai proastă pe zi ce trece”.

Comisarul, revoltat de produsele neconforme oferite pacienților

“Probabil defect profesional… de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați în Spitalul de Boli Infecțioase Brașov a devenit mai mult proastă decât era în urmă cu ceva timp (zile). Discutam despre calitate care trebuie să fie la standarde maxime în astfel de situații.

Ar fi păcat ca efortul susținut al doctorilor și cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienții să fie umbrit de posibile produse neconforme care în mod clar ar agrava stătea medicală și precară în care se află pacienții de aici.

Am să atașez o poză cu “șunca”, care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Mă voi implica pentru binele pacienților cu tot ceea ce pot”, a scris Sorin Susanu pe Facebook.

Firma care duce mâncare spitalului se apăra și susține că mâncarea este proaspătă

Potrivit unei surse media, firma care duce mâncarea spitalului susține ca este vorba de șuncă de pui proaspăta, fără coloranți, achiziționată cu o zi înainte și livrată la prima oră la spital. Firma trebuie să se încadreze în 10 lei de pacient infectat cu noul coronavirus pentru mâncarea pe o zi întreaga și livrează produsele în funcție de cerințelor medicilor și nutriționiștilor care de ocupă de bolnavi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: