Redactia.ro
Home » Monden » Călin Donca, gest emoționant pentru soția sa. Orianda a împlinit 36 de ani

Călin Donca, gest emoționant pentru soția sa. Orianda a împlinit 36 de ani

Soția lui Călin Donca a împlinit 36 de ani.

În ciuda perioadei dificile prin care trece, Călin Donca, afaceristul recent plasat în arest la domiciliu, a găsit timp să surprindă și să celebreze aniversarea soției sale, Orianda Donca, la vârsta de 36 de ani. Cu toate că se află sub control judiciar pentru acuzații de constituire a unui grup infracțional, evaziune fiscală și alte infracțiuni financiare, Călin Donca a dorit să marcheze special ziua soției sale cu o surpriză memorabilă.

Surpriză inedită pentru Orianda Donca

Călin Donca, cunoscut pentru implicarea sa în afaceri și pentru statutul său de tată al unei familii numeroase, a publicat un videoclip pe rețelele sociale în care dezvăluie surpriza pregătită pentru Orianda. În materialul video, un tort deosebit este prezentat, iar afaceristul împărtășește un mesaj emoționant: „Azi, @doncaorianda face 36 de ani! Să o celebrăm cu muuultă bucurie.”

Cu toate că se confruntă cu acuzații grave și este plasat sub control judiciar, Călin Donca demonstrează că nu uită de importanța momentelor speciale alături de familia sa. Gestul său vine în contextul unei perioade tumultuoase în care afaceristul și soția sa sunt audiați în legătură cu acuzații de evaziune fiscală, delapidare și înșelăciune.

În pofida situației juridice delicate, familia Donca continuă să fie un exemplu pentru cei din jurul lor, iar Călin a ales să își sărbătorească soția în ciuda contextului dificil. Orianda, mama a cinci copii, este apreciată pentru devotamentul său față de familie și pentru felul în care a reușit, împreună cu soțul său, să construiască un imperiu de afaceri.

Călin Donca și Orianda au construit un imperiu împreună

De-a lungul timpului, Călin Donca și Orianda au trecut prin diverse etape, de la colaboratori la parteneri de viață, construind împreună un stil de viață care a evoluat de la modest la luxos. Cu o viață împărțită între afaceri de succes în domeniul hotelier și al energiei, familia Donca a demonstrat că succesul vine prin muncă susținută și perseverență.

„Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică. Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față”, a spus ea, potrivit kfetele.ro.

Deși situația juridică actuală a adus provocări, Călin Donca a ales să evidențieze momentele de bucurie și sărbătoare în viața sa personală. Gestul său de la aniversarea soției arată că, în ciuda adversităților, familia rămâne o prioritate pentru afaceristul controversat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: