Redactia.ro
Home » Știri » Calina Roman a ajuns pe mâna medicilor. Ce diagnostic a primit nepoata Oanei Roman

Calina Roman a ajuns pe mâna medicilor. Ce diagnostic a primit nepoata Oanei Roman

GALERIE FOTO (2) Calina Roman a ajuns pe mâna medicilor.

Calina Roman a ajuns pe mâna medicilor. Fiica Catincăi Roman a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities se confruntă cu o problemă pe care a moștenit-o de la bunica și mama ei. Ce se întâmplă cu nepoata Oanei Roman.

Calina Roman a ajuns pe mâna medicilor. Ce diagnostic a primit nepoata Oanei Roman

Calina Roman a ajuns pe mâna medicilor. Se știe deja că fiica Catincăi Roman este o tânără frumoasă, urmărită de mii de internauți de rețelele de socializare. Aceasta a participat la emisiunea celebră „Bravo, ai stil!”, difuzată de Kanal D, fiind extrem de admirată de public. Cu toate astea, Calina nu a fost ocolită de probleme, cel puțin cele legate de sănătate. Vedeta a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău.

Catinca Roman a vorbit despre ce s-a întâmplat cu fiica sa, menționând că fiica sa are probleme cu vezica biliară și se confruntă cu gastrita. Mai mult, Calina urmează să meargă din nou medic pentru a face niște analize mai amănunțite, pentru a afla dacă vezica biliară trebuie operată sau nu. „E o problemă mai veche pe care o are ea. Are probleme cu vezica biliară și, probabil, gastrită. Am fost la doctor și o să mergem din nou să vedem mai exact, să facă o ivestigație și să vedem exact cum stă cu stomacul și să decidem ce se întâmplă cu vezica biliară, dacă trebuie îndepărtată sau nu. A avut dureri, s-a simțit foarte rău”, a spus Catina Roman pentru Antena Stars.

Această problemă nu este una neștiută de familia Roman. Catinca a declarat că cel mai probabil, tânăra a moștenit această problemă de la ea și de la bunica sa, Mioara Roman, care s-a operat de curând tot din aceeași cauză. Referitor la operația de îndepărtare a vezicei biliare, Catinca a declarat că numai Calina poate hotărâ acest lucru.„Are problema asta de mai mult timp, cred că a moștenit-o de la mine și de la mama, că după cum știți și mama s-a operat de bilă acum ceva timp. Medicul i-a spus că are o problemă la bil, este ductată, adică nu are forma pe care ar trebui să o aibă și în urma acestei investigații urmează să stabilim dacă bila trebuie extrasă sau nu. Ea decide, este corpușorul ei”, a mai spus Catinca Roman.

Calina impreuna cu familia sa

Calina Roman era să dea foc la casă

Chiar de Anul Nou, nepoata Oanei Roman a avut parte de un eveniment șocant. Calina era să rămână fără apartament, după ce bucătăria i-a luat foc. Tânăra a povestit întreaga experiență pe rețelele de socializare, șocându-i pe internauți. „Perioada asta am avut nici probleme de viață, de tranziție. Am pățit un mic incident pe 31, înainte de Anul Nou. Mai exact, mi-a ars bucătăria. Eu mă mutasem într-un apartament destul de vechi, cu pereți înalți, blocul era de prin anii 27. Mi-au luat pe mine filmele de artistă și voiam să schimb ceva la viața mea la momentul respectiv”, a spus Calina Roman pe Instagram.

Vedeta a spus că și-a dat seama că se întâmplă ceva rău, după ce a văzut că din dulapul în care se afla panoul de electricitate a început să iasă fum. Ulterior a început să ardă bucătăria, dar un vecin a ajutat-o să stingă incendiul. „Din cauza asta nu am mai fost activă aproape deloc, pentru că am avut nevoie de o perioadă de respiro, pentru mine, după acest incident.Pe mine această experiență m-a schimbat radical. A trebuit să mă mut a treia oară într-un an”, a mai transmis Calina Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: