Redactia.ro
Home » TV » Când are loc, de fapt, finala ultimului sezon Chefi la Cuțite

Când are loc, de fapt, finala ultimului sezon Chefi la Cuțite

Chefi la cutite

Emisiunea „Chefi la cuțite” este cel mai iubit show culinar al momentului. Deja a început cel de-al optulea sezon, iar românii sunt cu sufletul la gură să afle când va fi, de fapt, desemnat marele câștigător.

Când are loc finala emisiunii „Chefi la cuțite”

Deocamdată, nu se știe care este data exactă pentru finala „Chefi la cuțite”, dar cert este că aceasta va avea loc după ce se vor termina toate probele desemnate, iar numărul concurenților se va reduce considerabil.

După șapte sezoane, „Chefi la cuțite” este deja la al optulea sezon, dar interesul este încă mare din partea românilor, care urmăresc mereu acest show.

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu deja și-au ales echipele cu care vor să se lupte pentru a ajunge în marea finală. Iar concurenții sunt atrași nu numai de premiul în bani, de 30.000 de euro, cu care își pot deschide propriul restaurant, ci și de titlul de cel mai bun bucătar din România.

Ce vom vedea în sezonul opt din „Chefi la cuțite”

Chefii au spus chiar că acest sezon este cel mai frumos din toate! Cel puțin aceasta este părerea lui Cătălin Scărlătescu.

„Urmează cel mai frumos sezon Chefi la cuţite, din toate timpurile! Nu vă spun, aşa, mare lucru: doar uitaţi-vă la primele 4, 5, 6, că, pe urmă, o să înnebuniţi de cap! Ce-o să se întâmple la început cu Dumitrescu şi Bontea: să-i vedeţi cum se zgârie pe faţă, după ce le-am spart statuile. Să vedeţi ce le fac în sezonul ăsta! Este senzaţional, este incredibil, pe mine, unul, m-a surprins total: aşa ceva n-o să mai vedeţi poate până în sezonul următor!”, a dezvăluit Chef Cătălin Scărlătescu, într-un interviu acordat pentru Observatorul Antenei 1.

La rândul lui, și Chef Florin Dumitrescu a spus că sezonul 8 a fost unul plin de toate: sacrificiu, dorință, coșmaruri, mâncare bună, dar și proastă.

„Sezonul 8 a fost a fost special pentru noi, pentru că, cu toate că a fost perioada aceasta, aşa, zbuciumată, am avut ocazia să cunoaştem oameni care au făcut sacrificii mari de tot ca să ajungă la preselecţii şi să stea să ne gătească şi să le gustăm mâncarea. Ne-am bucurat mult de sezonul 8. O să vedeţi toată perioada de preselecţii, în care ne-am distrat. Am avut multe momente şi de distracţie, unele şi şocante. Eu încă am coşmaruri din cauza unuia dintre concurenţi… dar o să vedeţi”, a spus și Chef Florin Dumitrescu.

Câștigătorii emisiunii „Chefi la cuțite”, pe sezoane

Iată cine au fost cei care au reușit să câștige emisiunea „Chefi la cuțite”, în anii anteriori. Până acum, nu a câștigat nicio femeie.

Sezonul 1: Cristi Șerb, din echipa lui Sorin Bontea

Sezonul 2: Cristian Voicu, din echipa lui Florin Dumitrescu

Sezonul 3: Gianny Bănuță, din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Sezonul 4: Andrei Cristian Olteanu, din echipa lui Sorin Bontea

Sezonul 5: Bogdan Vandici, din echipa lui Florin Dumitrescu

Sezonul 6: Mihai Munteanu (Munti), din echipa lui Sorin Bontea

Sezonul 7: Alexandru Comerzan, din echipa lui Cătălin Scărlătescu

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: